Πιες υγεία! Νέα φορητή συσκευή προσφέρει αλκαλικό & ιονισμένο νερό όπου και αν βρίσκεστε

O προβληματισμός σχετικά με την ποιότητα του νερού που πίνουμε, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος, όσο όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν γνώση της σπουδαιότητας του ποιοτικού νερού για την υγεία.

Η ανάγκη για εύκολη παραγωγή ποιοτικού νερού, αλλά και μια σειρά από επιστημονικές έρευνες που ανέδειξαν ευρέως την σπουδαιότητα της αλκαλοποίησης και του ιονισμού για την υγεία μας, οδήγησαν παγκοσμίως σε σημαντικές επενδύσεις με στόχο την κατασκευή οικιακών λύσεων, που μέχρι σήμερα αφορούσαν κυρίως εγκαταστάσεις στο δίκτυο παροχής, ειδικά σύνθετα φίλτρα αλλά και άλλες ογκώδεις λύσεις υψηλού κόστους, που ήταν αδύνατο να αποκτήσει το σύνολο του πληθυσμού – πόσο μάλλον στη χώρα μας που βιώνει τα τελευταία χρόνια εκτεταμένη οικονομική κρίση.

Μια εταιρεία ωστόσο στην Αμερική, κατάφερε και δημιούργησε μια φορητή συσκευή η οποία επιτυγχάνει μέσα σε 5′ την αλκαλοποίηση και τον ιονισμό του νερού, το οποίο κανείς μπορεί να φτιάξει και να πιει, όπου και αν βρίσκεται!

Πρόκειται για το Alkaline Water Flask , ένα εύχρηστο σέικερ από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, που χάρη στα ειδικά μικροσκοπικά φίλτρα του, ιονίζει και αλκαλοποιεί το νερό, μέσα σε μόλις 5 λεπτά! Η χωρητικότητα του είναι 380ml τη φορά, το βάρος του λιγότερο από 400γραμμάρια ενώ τα φίλτρα του θέλουν αλλαγή κάθε 300 λίτρα χρήσης (3-4 μήνες!) και λόγω του χαμηλού του κόστους έχει γίνει παγκοσμίως ανάρπαστο!

H συσκευή είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα και μπορείτε να την παραγγείλετε ηλεκτρονικά στο www.alkaline.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *