Πέντε πελάτες ιερόδουλων με AIDS

 
Στην αποκάλυψη ότι πέντε από τους πελάτες των ιερόδουλων με AIDS μολύνθηκαν με τον ιό προχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ, μόλις στις πρώτες 100 εξετάσεις που έγιναν σε άνδρες που είχαν έρθει σε επαφή με τις ιερόδουλες που ήταν οροθετικές, απεδείχθη ότι πέντε είχαν κολλήσει τη νόσο.


Εν τω μεταξύ, ο αριθμός όσων μολύνθηκαν παραμένει άγνωστος καθώς έχει δεκαπλασιαστεί το νούμερο των ανδρών οι οποίοι επέλεξαν να εξεταστούν στον ιδιωτικό τομέα, από όπου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη πόσοι είναι φορείς.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ 6.000 άτομα έχουν τηλεφωνήσει και ζητούν βοήθεια καθώς έχουν έρθει σε επαφή με τις εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη.

Το 85% με 90% των ανδρών αυτών είναι Έλληνες.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στις εκδιδόμενες γυναίκες που εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες φθάνουν τα 29 καθώς μόλις χθες βρέθηκαν οροθετικές άλλες πέντε γυναίκες.

Από αυτές οι 28 εκδίδονταν στο δρόμο και μία Ρωσίδα σε οίκο ανοχής.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα αποσύρθηκαν από τις παράνομες πιάτσες του έρωτα οι Ελληνίδες και οι ξένες ιερόδουλες και πλέον στο δρόμο βρίσκονται μόνο οι χρήστριες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι «πελάτες» των εκδιδόμενων γυναικών όταν κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους.

Πηγή: ygeianews.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *