Παράδοση δύο κλινών για χρήση σε ΜΕΘ στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» από τα Σωματεία Αλιείας και Λαχαναγοράς Αθηνών

Σε μια σεμνή τελετή, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ), Νίκος Καββαδίας, παρέδωσαν 2 πλήρη κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (ΠΓΝ) «ΑΤΤΙΚΟΝ», το οποίο συγκαταλέγεται στα νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού.

Την δωρεά από μέρους του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», παρέλαβε ο Διοικητής του, Σπυρίδων Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον ΟΚΑΑ ΑΕ και τον ΣΕΚΛΑ για την ευγενική τους χειρονομία, τονίζοντας πως μέσω αυτής συμβάλλουν εμπράκτως στον αγώνα αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Τα δύο κρεβάτια είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης των στελεχών, υπαλλήλων και εργαζομένων στον ΟΚΑΑ ΑΕ και τον ΣΕΚΛΑ, οι οποίοι αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης όπως διαμορφώνεται από την πανδημία του Covid-19, αποφάσισαν να συνεισφέρουν εμπράκτως στην τιτάνια μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο και συγκινημένος που μια σημαντική προσπάθεια η οποία έλαβε χώρα στους κόλπους της οικογένειας του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, ευοδώθηκε σήμερα, με την μορφή δυο πλήρως κρεβατιών ΜΕΘ. Αποτελεί ένα μικρό δείγμα αφενός της ευγνωμοσύνης μας απέναντι σε όσους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας μάχονται νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή απέναντι στον Covid-19. Από την άλλη πλευρά, προσπαθούμε να προσθέσουμε ορισμένα ακόμη υγειονομικά μέσα στην… φαρέτρα της Πολιτείας, μα και της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της προκειμένου η επόμενη ημέρα της πανδημίας να μας βρει και πάλι όλους μαζί!».

Διαβάστε ακόμη...