Παγκόσμια ημέρα για το παιδί η 11η Δεκεμβρίου

 
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού φέτος μπορεί να έχει πολλούς άξονες στην Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη και χρειάζονται φροντίδα και προστασία καθώς γίνονται τα αθώα θύματα της οικονομικής κρίσης


Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού θα λειτουργήσουν ενημερωτικά περίπτερα με σκοπό την ευρεία πληροφόρηση του κοινού, παιδιών και γονιών.

Στην Αθήνα το περίπτερο θα βρίσκεται στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και στη Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Ναυαρίνου και θα λειτουργούν από τις 10.00 το πρωί ως τις 18.00 το απόγευμα.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την επιστημονική ευθύνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Αριάδνη».

Το Πρόγραμμα «Αριάδνη» προσφέρει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη, καθώς επιτυγχάνεται έγκυρη και αξιόπιστη υποστήριξη και καθοδήγηση, από τους ειδικούς επιστήμονες σε γονείς, ώστε να διασφαλίσουν μια δημιουργική και «υγιή» σχέση των παιδιών τους με το Διαδίκτυο.

Πηγή: healthpress.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *