Όταν η κανέλα… γίνεται συμπλήρωμα διατροφής

 
Η κανέλα είναι μπαχαρικό το οποίο προέρχεται από το δέντρο Cinamomum Celylanicum και Cinamomum Cassia, γνωστό και ως Κασσιά. Καλλιεργείται στην Κεϋλάνη, Ινδία, Κίνα, Αντίλλες και αλλού.


Μια νέα έρευνα του Imperial College του Λονδίνου μαρτυρά πως η λήψη ημερήσιας δόσης δύο γραμμαρίων κανέλας, για χρονικό διάστημα 12 εβδομάδων, μπορεί να βελτιώσει την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2.

«Η δόση 2 γραμμαρίων που χορηγήθηκε κατά τις 12 εβδομάδες της έρευνας ήταν ασφαλής κι έγινε καλά ανεκτή», δήλωσε ο Δρ. Rajadurai Akilen στο περιοδικό Diabetic Medicine.

Στην Ευρώπη πάσχουν περίπου 19 εκατομμύρια άνθρωποι από διαβήτη (αριθμός που φαίνεται να φτάσει τα 26 εκατομμύρια έως το 2030), στη Νότια Αφρική περίπου ένας στους 5 ανθρώπους πάνω από την ηλικία των 35 πάσχει από διαβήτη τύπου 2, ενώ στην Ελλάδα περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι πάσχουν από διαβήτη τύπου 2. Περισσότερο από το 50% των ανθρώπων αυτών δε γνωρίζουν πως έχουν διαβήτη.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/04/fetcher_31.jpeg

Το Diabecinn Extra περιέχει το εκχύλισμα κανέλας με υδατική βάση (ΖΝ 112) κι επιπλέον βιταμίνες C, E, B3, B6 και τα μέταλλα Χρώμιο, Ψευδάργυρο, Μαγγάνιο και Μαγνήσιο. Το Diabecinn Extra μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αντιδιαβητική δίαιτα ή φαρμακευτική αγωγή.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα στο Diabecinn Extra προσφέρουν, μεταξύ άλλων, υποστήριξη του μεταβολισμού ενέργειας και της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά στη μείωση του αισθήματος κόπωσης, στη διατήρηση της φυσιολογικής σύσπασης των μυών και της συγκέντρωσης γλυκόζης στο αίμα και συνεισφέρει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων.

Diabecinn Extra :Συμπλήρωμα διατροφής για το Διαβήτη Τύπου 2
• Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σακχάρου στο διαβήτη Τύπου 2
• Βελτιώνει την ανεκτικότητα στη γλυκόζη: βελτιώνει την απορρόφηση της γλυκόζης από τα κύτταρα
• Αυξάνει την ευαισθησία των υποδοχέων ινσουλίνης στην ινσουλίνη, μειώνει την ανθεκτικότητα στην ινσουλίνη
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αντιδιαβητική δίαιτα ή φαρμακευτική αγωγή
• Δεν περιέχει σάκχαρα, λακτόζη, γλουτένη, κουμαρίνη, καθώς και επιπλέον συντηρητικές ουσίες.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2013/04/fetcher_31.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *