Όταν η φύση χαρίζει… ζωή

 
Ο βασιλικός πολτός είναι η φυσική παχύρρευστη, βιολογική ουσία που παράγουν οι εργάτριες μέλισσες και χρησιμεύει για την αποκλειστική διατροφή της βασίλισσας.


Στον βασιλικό πολτό η βασίλισσα οφείλει το μεγάλο μέγεθος, τη γονιμότητα και τη μακροβιότητα της!

Οι ευεργετικές ιδιότητες του φυσικού βασιλικού πολτού ΕΛΟΒΑΡΗ είναι αναρίθμητες για τον άνθρωπο αφού βάσει προέλευσης, αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης που επιδρά θετικά στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη, στη μακροζωία, στις σεξουαλικές και ψυχικές διαταραχές & στις αϋπνίες.

Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, παράλληλα, καταπολεμά την αδυναμία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις ενώ είναι ιδανικό τονωτικό ρόφημα για περιπτώσεις φυσικής και πνευματικής κόπωσης.

Σε γενικές γραμμές, ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και προλαμβάνει την εκδήλωση συμπτωμάτων των εποχιακών ιώσεων δίνοντας με τον πιο αγνό τρόπο λύση στα προβλήματα που δημιουργούν το άγχος, το στρες και οι γενικότεροι οι εξαντλητικοί ρυθμοί του σύγχρονου ανθρώπου.

Αποκτήστε ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝΩΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με το βασιλικό πολτό ΕΛΟΒΑΡΗ ο οποίος έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές!

Ο φυσικός βασιλικός πολτός ΕΛΟΒΑΡΗ, διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *