«Όσοι συνεχίσουν επίσχεση, θα σταματήσουν να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ»

1CD57D58E414A3874FD19792D4779A34.jpg

  «Όσοι συνεχίζουν την επίσχεση, θα σταματήσουν να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ», διαμήνυσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης έστειλε το μήνυμα προς τα διαγνωστικά κέντρα ότι σε περίπτωση που επιλέξουν, και μετά τη σημερινή τους συνάντηση που είναι προγραμματισμένη στις 12 το μεσημέρι, να συνεχίσουν την επίσχεση, θα σταματήσουν να έχουν συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ «και εμείς θα συνεχίσουμε με τους υπόλοιπους», ανέφερε. Πάντως, ζήτησε να επικρατήσει η λογική.

Σε ερώτηση που δέχθηκε εάν το κράτος εκβιάζεται από ιδιώτες, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ενώ υποστήριξε ότι «τα εργαστήρια του ΠΕΔΥ λειτουργούν σήμερα μετά τη μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ. Λόγω της μεταρρύθμισης έχουμε σήμερα δημόσια εργαστήρια».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τινάξει στον αέρα τον ΕΟΠΥΥ μόνο και μόνο για να μη χάσει ψήφους η κυβέρνηση. Και εξαπέλυσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ας ψηφίσει ο κόσμος τον Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ να πληρώνουν τους ιδιώτες». Ανέφερε πάντως ότι το υπουργείο Υγείας χρωστά στους ιδιώτες περίπου 600 εκατ. ευρώ από παλιές οφειλές και επίσης χρωστούν το μήνα Φεβρουάριο για το 2014.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *