Ολοκληρωένη σειρά NEWSEPT από την DEMO ABEE

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι διακοπές. Τι πρέπει όμως να γνωρίζουμε σχετικά με τον φροντίδα των ματιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο;

Δεν είναι λίγες οι φορές που και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, της συχνότερης χρήσης κλιματιστικών, της σκόνης, της γύρης που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και, φυσικά το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας, αισθανόμαστε τα μάτια μας να μας ενοχλούν και να κοκκινίζουν. Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο ειδικά για όσους έχουν ευαισθησία στα μάτια ή φορούν συστηματικά φακούς επαφής, οπότε μοιραία έχουν αναπτύξει κάποιας μορφής ξηροφθαλμία.

Για να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι θα πρέπει να προσέχουμε τα μάτια μας «σαν τα μάτια μας» και στην πόλη και στην θάλασσα και στις πισίνες, αλλά και στο γραφείο, μέχρι να αρχίσουν οι άδειες.

Μερικοί τρόποι για να αντιμετωπίσουμε την δυσάρεστη και ενοχλητική ξηροφθαλμία είναι η χρήση τεχνητών δακρύων (οφθαλμικές σταγόνες) μιας χρήσης, η χρήση γυαλιών ηλίου και η σωστή φροντίδα των φακών επαφής.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΒΕ κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά το NEWSEPT EYES, οφθαλμικές σταγόνες μιας χρήσης με υαλουρονικό νάτριο και χαμομήλι. Το υαλουρονικό Νάτριο χρησιμοποιείται ως ενυδατικός παράγοντας για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας, ενώ το χαμομήλι έχει καταπραϋντική και δροσιστική δράση.

Για την σωστή φροντίδα των φακών επαφής, η DEMO ABEE διαθέτει το NEWSEPT TOTAL,ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους φακών επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού, σε οικονομική συσκευασία των 500 ml και σε πρακτική συσκευασία 10 αμπούλες των 10 ml ,για να είναι πάντα μαζί σας στις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων και οπτικών καταστημάτων.

Διαβάστε ακόμη...