Ολοκληρώθηκε επιτυχώς εκπαιδευτικό σεμινάριο στη σύγχρονη Ενδοκρινολογία

877DEDC7DC64419307A3C38252D0EE08.jpg

  Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1st Combo-Endocrinology Course,το οποίο διοργάνωσε η Γ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία. Για πρώτη φορά οι συνεργάτες της και η Δ/ντρια της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής ,κ. Ε.Διαμάντη-Κανδαράκη, εμπνεύστηκαν και οργάνωσαν το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο στην σύγχρονη και συνδεδυασμένη(Combo) Ενδοκρινολογία.

Το τετραήμερο αυτό εκπαιδευτικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μονής Ευαγγελιστρίας και την τελετή έναρξης του συνεδρίου τίμησε με την παρουσία και την ευλογία του ο Μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδειάς, Σεβασμιότατος Γεώργιος. Ο χώρος αποτέλεσε ιδανικό μέρος για πνευματική εργασία και διαλογισμό.

Συμμετείχαν εξαίρετοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό και οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να επικεντρωθούν στα θέματα της Ενδοκρινολογίας και να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες στην Ενδοκρινολογία.

Ο διαδραστικός χαρακτήρας, ο οποίος αποτελεί καινοτομία του προγράμματος, αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την επιτυχία του. Ένα σημαντικό μέρος αφιερώθηκε στην άμεση εκπαίδευση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια κλινικών φροντιστηρίων από ειδικούς διεθνούς κύρους και στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες αντικατέστησαν τους ομιλητές στο βήμα υλοποιώντας σε πραγματικό χρόνο όσα διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του course.

To 1st Combo Endocrinology Course είχε ιδιαίτερη επιτυχία και αποτελεί επίτευγμα διεθνούς επιπέδου της ενδοκρινολογικής μονάδας της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής καθώς με ιδιαίτερη τιμή δεχτήκαμε τις θετικές κριτικές τόσο από τους ομιλητές όσο και από τους συμμετέχοντες .Δεσμευόμαστε λοιπόν για την καθιέρωση του συνεδρίου σε ετήσια βάση με στόχο την συμβολή της Γ΄ΠΠ στην εκπαίδευση και στην Ενδοκρινολογία.

Θερμές Ευχαριστίες σε όλους τους ομιλητές:
international Faculty
H. Escobar-Morreale, Spain
S. Franks, UK
A. Juul, Denmark D. Macut, Serbia
M. Misra, USA
S. Nader, USA
E. Scott, UK
K. Stratakis, USA
C. Tatone, Italy

Local Faculty
M. Alevizaki
E. Charmandari
G.P. Chrousos
C. Dacou-Voutetakis
N. Georgopoulos
D.G. Goulis Β.Ε. Spiliotis
S.N. Kalantaridou
P. Kaldrimidis
C. Kanaka-Gantenbein
E. Koukkou
H. Kousta V. Kyriazopoulou
S. Livadas
D. Loutradis
G. Mastorakos
M. Peppa
B. Tarlatzis

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.