Ολοκληρωμένη προστασία για τα δόντια και τα ούλα

 
Μετά την επιτυχημένη είσοδο στην ελληνική αγορά της Vademecum Bio σειρά έχει η νέα σειρά Vademecum Phyto Expertise. Ένα νέο ενεργό σύστημα για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών εσωτερικά και εξωτερικά, βασισμένο στην Phyto Technology, την πρόσφατη καινοτομία από τα εργαστήρια της Vademecum.


Η σειρά Vademecum Phyto Expertise προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν απλό καθαρισμό. Η επιφάνειά των δοντιών είναι ευάλωτη σε επιθέσεις από όξινες τροφές και βακτήρια. Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα της Vademecum Phyto Εxpertise βοηθά στην άμεση ενδυνάμωση της επιφάνειας των δοντιών προστατεύοντας τα από την διάβρωση. Επιπλέον συστατικά, όπως το πράσινο τσάι, προλαμβάνουν τις φλεγμονές των ούλων και μειώνουν τα βακτήρια.

Τα δόντια όμως πρέπει να προστατεύονται και εσωτερικά. Η μοναδική φόρμουλα της Vademecum Phyto Expertise αποτελείται από τον συνδυασμό φυσικών συστατικών και συμπλέγματος μεταλλικών στοιχείων που διεισδύουν στα δόντια και τα δυναμώνουν εσωτερικά, ενάντια στην τερηδόνα και τα βακτήρια.

Η σειρά Vademecum Phyto Expertise περιλαμβάνει:

• Την Vademecum Phyto Expertise Sensitive με ειδικά συστατικά όπως το Potassium Nitrate, ιδιαίτερα αποτελεσματικά στα ευαίσθητα δόντια, που μειώνει τον πόνο που προκαλείται από την ευαισθησία
• Την Vademecum Phyto Expertise Whitening που διαθέτει ενεργούς, λευκαντικούς παράγοντες, που απομακρύνουν απαλά τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών και επαναφέρουν το φυσικό λευκό τους.

H Vademecum ολοκληρώνει την πρότασή της, με την Vademecum Homeophytol η οποία δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια της Vademecum με ειδικά μελετημένη σύνθεση χωρίς μέντα, ώστε να είναι κατάλληλη και για χρήση κατά τη διάρκεια ομοιοπαθητικής θεραπείας.

Vademecum Phyto Expertise Whitening με προτεινόμενη λιανική τιμή 2,98 ευρώ.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_99.jpeg

Vademecum Phyto Expertise Sensitive με προτεινόμενη λιανική τιμή 2,98 ευρώ.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_105.jpeg

Vademecum Homeophytol με προτεινόμενη λιανική τιμή 3,95 ευρώ

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_119.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *