Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Στρες, κληρονομικότητα και κακή διατροφή είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που συνδράμουν για να απολέσει ένας άνδρας ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του: τα μαλλιά του.

Αποτέλεσμα; Η απογοητευτική εικόνα συχνά οδηγεί σε χαμηλή αυτοπεποίθηση και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Υπάρχει όμως λύση και ακούει στον όρο «Μεταμόσχευση Μαλλιών».

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές απορίες των αντρών σχετικά με τη και με τη βοήθεια του , Πλαστικού Χειρουργού και Επιστημονικού Διευθυντή της πολυβραβευμένης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών σας τις απαντάμε.

– Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς δε νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, ενώ μπορούν μάλιστα να διαβάζουν το βιβλίο τους ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους χωρίς καμία ενόχληση.

– Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

Ακολουθούν πραγματικά αποτελέσματα Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE από την κλινική Advanced Hair Clinics.

– Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με παλαιότερες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών (όπως η μέθοδος FUT/Strip). Βέβαια, η εμπειρία του Ιατρού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, πάντοτε με προτεραιότητα την ασφάλεια του ασθενούς.

– Πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες, όπως η διάρκεια της επέμβασης, ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν ή ύπαρξη ουλών από παλιά επέμβαση FUT/Strip.

Μάθετε περισσότερα για το πώς κοστολογείται μια συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών, στο ακόλουθο video:

– Θα φαίνεται ότι έχω υποβληθεί σε χειρουργείο μεταμόσχευσης μαλλιών;

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE στην εξειδικευμένη κλινική Advanced Hair Clinics το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό χωρίς να προκαλούνται σημάδια και γραμμικές ουλές. Παρόλα αυτά, για τη διενέργεια του χειρουργείου απαιτείται το ξύρισμα της περιοχής και έτσι τον πρώτο καιρό η επέμβαση είναι ορατή.

Όταν, όμως, για επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους ο ασθενής δεν θέλει να προχωρήσει σε κούρεμα των μαλλιών του, τότε δίνεται η επιλογή της .

Ακολουθεί πραγματικό αποτέλεσμα Ακούρευτης Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE από την κλινική Advanced Hair Clinics.

Μάθετε περισσότερα για την μεταμόσχευση μαλλιών από την επιστημονική ομάδα της εξειδικευμένης κλινικής , σε μια από τις 10 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο.

  • Αθήνα: 210 6980451
  • Κηφισιά: 210 6232220
  • Γλυφάδα: 210 8980444
  • Περιστέρι: 210 5715501
  • Πειραιάς: 210 4100601
  • Πάτρα: 2610 226562
  • Θεσσαλονίκη: 2310 224240
  • Ρόδος: 22410 32700
  • Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303
  • Λεμεσός Κύπρου: +357 25251040

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο , το  και το και δείτε πραγματικά αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Διαβάστε ακόμη...