Σολομός: Βραστός, ψητός, στο φούρνο, ο σολομός έχει ωμεγα-3 λιπαρά τα οποία βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και αποτρέπουν τις καρδιακές παθήσεις.
Σαρδέλα: Ένα ψάρι υψηλό σε ωμεγα-3 λιπαρά, του οποίου η κατανάλωση ανεβάζει τα επίπεδα της καλής χοληστερίνης, με αποτέλεσμα να αποτρέπει τα ξαφνικά καρδιακά επεισόδια.
Συκώτι: Περιέχει λίπη τα οποία βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στη σωστή λειτουργία της καρδιάς.
Καρύδια: Περιέχουν ωμεγα-3 λιπαρά, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Κατάλληλα για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς.
Πηγή: myworld.gr