Οι ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού σε μια ταμπλέτα

greren.medium.png

Είναι αξιοσημείωτο το πώς ένα ρόφημα πράσινου τσαγιού μπορεί να χαρίζει υπέροχη γεύση και μοναδικές ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες στον οργανισμό! Το Bever Πράσινο Τσάι όμως μπορεί να μας τα προσφέρει όλα!

Το πράσινο τσάι, γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχει αναδειχτεί το καλύτερο φυσικό προϊόν που μπορεί να επηρεάσει θετικά τον οργανισμό με διάφορους τρόπους, καθώς είναι μια από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών κι όχι μόνο καθώς μπορούμε να βρούμε φυσικά συστατικά όπως είναι οι κατιχίνες και οι πολυφαινόλες.

Πώς, όμως, μπορεί να ωφελήσει;

Όταν μιλάμε για πράσινο τσάι εννοούμε πολυφαινόλες, φυτικές ουσίες με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν τα κύτταρα από διάφορες βλάβες, και χάρη σε αυτές είναι τόσο διάσημο. Οι πολυφαινόλες είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οπότε χαρακτηρίζεται ως ένα μέσο αντιοξείδωσης.

Ταυτόχρονα, το τσάι, και ιδιαίτερα το πράσινο τσάι είναι αυτό που βοηθά στη μείωση του σωματικόυ βάρους, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και συνδράμοντας στη μείωση της συσσώρευσης λίπους, κάνοντάς μας να νοιώθουμε πιο όμορφα με το σώμα μας!

Την ίδια στιγμή είναι ένα απαραίτητο φυσικό συστατικό για όσους θέλουν να έχουν πνευματική διαύγεια και σωματική τόνωση, αφού είναι γνωστή η ενέργεια που προσφέρει!

Το Bever Πράσινο Τσάι είναι το ρόφημα που μπορεί να καταναλωθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε το Bever Πράσινο Τσάι στα φαρμακεία ή στο 211 – 0123575. Για περισσότερα πληροφορίες επισκεφτείτε το www.johnnoa.com.

bever.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *