Οι εργαζόμενοι βάζουν μέχρι και 6 κιλά το χρόνο!

 
Το 42% των εργαζομένων σε γραφεία παίρνουν περίπου έξι κιλά το χρόνο, αν δεν προσέχουν τη διατροφή τους και συνηθίζουν να τρώνε τις ώρες που εργάζονται κάθε είδους σνακ που βρίσκουν μπροστά τους, όπως μπισκότα, κέικ, τσιπς κτλ.


Η βαρεμάρα είναι ο νούμερο ένα παράγοντας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, εξαιτίας του οποίου οι εργαζόμενοι καταφεύγουν στα «τσιμπολογήματα» ενώ αρκετοί προσφεύγουν σε τροφές πλούσιες σε ζάχαρη για να μπορέσουν να «βγάλουν» τη μέρα!

Το 33% των ανδρών και το 17% των γυναικών δε μπορεί να αντισταθεί στα πλούσια σε θερμίδες «κεράσματα» που φέρνουν συνάδελφοί τους στο γραφείο.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η εταιρεία High and Mighty η πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχε σε αυτήν, παραδέχτηκε ότι έβαλε κιλά μέσα σε ένα χρόνο, ενώ το ποσοστό αυτό στους άντρες ήταν 40%.

«Βάζουμε και χάνουμε κιλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Είναι κάτι αναπόφευκτο. Όμως η έρευνα που κάναμε εμείς έδειξε, ότι είναι πιο πιθανό να βάλει κανείς κιλά όταν εργάζεται» δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της High and Mighty, Gill Politis.

Η ίδια συμβουλεύει όσους εργαζόμενους παρατηρούν ότι η ζυγαριά τους ανεβαίνει… να κάνουν μετατροπές στα ρούχα τους για να «συμβαδίζουν» με τις αλλαγές στο σώμα τους. «Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς όταν βάζει ή χάνει μερικά κιλά, είναι να φορά τα ίδια ρούχα. Δεν τον κολακεύουν καθώς δεν ταιριάζουν στο μέγεθός του».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *