Οι αλήθειες στο σεξ που δεν παραδέχονται άντρες και γυναίκες

584196A355BB150EA54C372A8F1E0C84.jpg

  Άντρες και γυναίκες υποκλίνονται στο βωμό του σεξ και τα τελευταία χρόνια, χάρη κυρίως σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως το Sex and the City ή το Californication, μιλούν πιο ανοιχτά γι’ αυτό, ενώ αρκετοί νιώθουν πιο απελευθερωμένοι γενικότερα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες αλήθειες, που τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες αρνούνται να παραδεχτούν.

Όπως για παράδειγμα, ότι το 75% των γυναικών δεν καταφέρνει να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, με μόλις ένα υπόλοιπο 25% να το κατορθώνει με συνέπεια την… κορύφωση.

Παρότι η άποψη αυτή υποστηρίζεται από πληθώρα ερευνών, οι άντρες και οι γυναίκες φαίνεται ότι αρνούνται να το πιστέψουν.

Κανένα από τα δύο φύλα δε θέλει να αποδεχτεί την ιδέα ότι ο «παραδοσιακός» τρόπος για να φτάσει κανείς στον οργασμό… δεν είναι από μόνος του αρκετός.

Μία ακόμη αλήθεια, που δυσκολεύονται να αποδεχτούν και τα δύο φύλα, γράφει η Tracey Cox στη Daily Mail, είναι ότι τα περισσότερα ζευγάρια δεν φτάνουν ταυτόχρονα σε οργασμό.

Μπορεί να είναι κάτι που βλέπουμε στις ταινίες, όμως στον πραγματικό κόσμο «έξω από το κουτί» η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.

Τα στατιστικά στοιχεία «μιλούν» από μόνα τους.

Σχεδόν το 75% των ανδρών που έχουν σχέση φτάνουν πάντα σε οργασμό με τη σύντροφό τους, με το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες να είναι μόλις 30%.

Ο οργασμός των ανδρών διαρκεί από πέντε έως 13 δευτερόλεπτα, ενώ των γυναικών από 12 έως 30.

Αντί να προσπαθούν λοιπόν τα ζευγάρια για το (σχεδόν) «ακατόρθωτο», ίσως θα ήταν καλύτερα –προσθέτει η αρθρογράφος- να εστιάσουν σε μια διαφορετική προσέγγιση… που θέλει τον κάθε ένα να έχει τη σειρά του στο σεξ.
Έτσι, όχι μόνο θα είναι πιο εύκολο να φτάσει ο καθένας στην κορύφωση, αλλά κάθε ένας από τους δύο συντρόφους θα φροντίζει να… δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον άλλον.

Πώς θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή:

1. Μην ξεχνάτε τα προκαταρκτικά. Οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τους άντρες για να «χτίσουν» μια προ-οργασμική φάση.

2. Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sex Research ανέφερε ότι και τα δύο φύλα απολάμβαναν καλύτερους οργασμούς, όταν η επιθυμία χτιζόταν σταδιακά, με τη βοήθεια προκαταρκτικών, και επιβραδυνόταν αρκετές φορές πριν από την τελική ολοκλήρωση.

3. Δοκιμάστε καινούριες στάσεις.

4. Μιλήστε για αυτά που σας αρέσουν. Μοιραστείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και δοκιμάστε ερωτικά αξεσουάρ, αρκεί να συμφωνείτε και οι δύο.

5. Αφήστε στην άκρη το ποτό. Το αλκοόλ μπορεί να καταργεί τις αναστολές, ωστόσο επιδρά αρνητικά στην επιτυχή επίτευξη του… τελικού σκοπού, που δεν είναι άλλος από τον οργασμό.

6. Μην αγχώνεστε αν δυσκολεύεστε να φτάσετε στην κορύφωση.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.