Oφθαλμο-καλλυντική επανάσταση

 
Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών αποτελεί το καθημερινό μέλημα της σύγχρονης γυναίκας, αλλά και πλέον και του άνδρα που εκθέτει τον εαυτό του στην ατμοσφαιρική ρύπανση, εργάζεται πολλές ώρες κάνοντας χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και φορά φακούς επαφής αποφεύγοντας τα γυαλιά.


Έτσι, καταλήγει στο τέλος μιας κουραστικής μέρας μετά βίας να κάνει ένα τυπικό ντεμακιγιάζ( όσο αφόρα στην γυναίκα) αφήνοντας συνήθως υπολείμματα μεϊκάπ και αλλεργιογόνων παραγόντων ή και βακτηρίων στερώντας έτσι την ενυδάτωση, το σωστό καθαρισμό, τη θρέψη και την αναπνοή αυτού του τόσο ευαίσθητου σημείου του δέρματος που είναι το άνω και κάτω βλέφαρο και γενικότερα η οφθαλμική και περιοφθαλμική περιοχή.

Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό το πώς ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι Υαλουρονικού Οξέος ( Hyaluronic Acid)μπορεί να αφήσει σε ελάχιστα λεπτά με ένα απλό πέρασμα την ανάλογη ενυδάτωση και την προστασία που τα μάτια έχουν ανάγκη στο τέλος μιας κουραστικής μέρας που και η κάθε κίνηση περιποίησης της γυναίκας στον εαυτό της είναι ένα ακόμη βάρος στη γεμάτη μέρας της, όπως εξηγεί ο κ. Τσιούμας Γ. Σωτήρης MD, Χειρoύργος – Οφθαλμίατρος, Αισθητικής Οφθαλμολογίας.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_91.jpeg

Ωστόσο, απαριθμώντας τα συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένο κατανοούμε ακριβώς τις ευεργετικές ιδιότητες του για τον άνδρα και την γυναίκα. Οι αντιβακτηριδιακές ουσίες με τις οποίες είναι εμποτισμένο προφυλάσσουν τον οφθαλμό από βλεφαρίτιδες επίμονες, δηλαδή φλεγμονές των βλεφάρων από την εμφάνιση βακτηριδίων στη βάση των βλεφαρίδων με αποτέλεσμα τον ερεθισμό τους. Η ανάγκη της αντιβακτηριδιακής προστασίας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης και συχνού μακιγιάζ αφορά όλο και περισσότερο και την περιοχή των ματιών. Με τα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος (Oφθαλμοκαλλυντικά) προφυλάσσονται τα μάτια και τα βλέφαρα/βλεφαρίδες από τα δυσάρεστα συμπτώματα του ερεθισμού, του κνησμού, της ξηροφθαλμίας, της επιπεφυκίτιδας και των γενικότερων αλλεργιών που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία και την εμφάνιση των ματιών μας.

Επιπροσθέτως, το Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο είναι φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος, βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών και επιπλέον συντελεί στην ανάπλαση και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και την δημιουργία ρυτίδων ( αντιγήρανση ματιών), οι οποίες ξεκινάνε πρωτίστως από την περιοχή των ματιών.

Αυτή η πολλαπλή του δράση προσφέρει σημαντική κάλυψη και αναζωογόνηση στην ευαίσθητη περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου που δεν πρέπει εκτός των άλλων να ξεχνάμε ότι είναι το πιο λεπτό σημείο του δέρματος σ’ όλο το σώμα άρα και το πιο επιρρεπές στην αφυδάτωση, τον ερεθισμό και την χαλάρωση.

Τα μάτια έχουν πλέον ανάγκη περιποίησης, καθαρισμού καθώς και ντεμακιγιάζ με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες- (antibacterial eye cleansing-ophthalmocosmetics) άλλου επιπέδου.

Τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια περιποίησης Υαλουρονικού Οξέως ( Hyaluronic Acid)για τα μάτια ήρθαν για να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή καλλυντική περιποίηση των ματιών (βλεφάρων/βλεφαρίδωνν).

Τα μάτια υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία καθημερινά. Τo συχνό μακιγιάζ, οι πολλές ώρες εργασίας, η χρήση Η/Υ, οι φακοί επαφής, το καυσαέριο, η περιβαλλοντική μόλυνση, οι κάθε είδους αλλεργίες (ακόμα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα και βλεφαρίτιδα) καθώς και η μη αφαίρεση του μακιγιάζ γενικά επηρεάζουν αρνητικά τα μάτια προκαλώντας συχνά ερεθισμούς με αποτέλεσμα το βλέμμα να δείχνει άτονο και κουρασμένο.

Τα μάτια (βλέφαρα/βλεφαρίδεςς) χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση και πιο συγκεκριμένα πολύ μεγαλύτερη προσοχή από όλα τα υπόλοιπα μέρη του προσώπου.

Τα Kiten Beauty Total Eye Wipes (Ophthalmocosmetics) είναι τα πρώτα Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέως πρεμακιγιάζ και ντεμακιγιάζ. Τα μαντηλάκια δεν περιέχουν οινόπνευμα ούτε λάδι και, συνεπώς, ενδείκνυνται για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής ενώ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, αφού οι μοναδικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες που περιέχουν δεν επηρεάζουν τη φυσιολογική χλωρίδα των ματιών (και σε περιπτώσεις αλλεργιών την αποκαθιστούν).

Πρόκειται για μια νέα γενιά προϊόντων που χάρη στα περιποιητικά συστατικά, όπως το Υαλουρονικό Οξύ, που περιέχουν θρέφουν, αναζωογονούν και ενυδατώνουν τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα λόγω της ήπιας αντιβακτηριδιακής τους δράσης καθαρίζουν τα ευαίσθητα μάτια αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ αλλά και αλλεργιογόνους παράγοντες/βακτήρια που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία και τη λάμψη των ματιών.

Τα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέως Kiten Beauty Total Eye Wipes είναι τα πρώτα για χρήση και στις δυο φάσεις του μακιγιάζ, δηλαδή το πρεμακιγιάζ (pre-make up) και το ντεμακιγιάζ (de-make up), αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για τον καθαρισμό των ματιών και ανήκουν στην επαναστατική κατηγορία των οφθαλμο-καλλυντικών.

Κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία (8 ανά κουτί) και για το λόγο αυτό διατηρούνται πάντα στείρα και υγρά. Έτσι, μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας προσφέροντας στα μάτια σας υγιεινό καθαρισμό, ενυδάτωση και μοναδική δροσερή αίσθηση. Συνδυάστε τα με τα Kiten Beauty Δάκρυα Ομορφιάς (Beauty Tears) για να προσφέρετε στα μάτια σας την καλύτερη περιποίηση κερδίζοντας ένα υγιές και λαμπερό βλέμμα.

Το προϊόν διατίθεται από τη Φαρμακευτική Εταιρεία KITE Hellas (www.kite.gr) για λογαριασμό της The Eye Beauty Company (www.TheEyeBeauty.com). Κυκλοφορεί σε φαρμακεία, επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στα Hondos Center.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *