Ο σύμμαχος για καλύτερη όραση και αυξημένη αντιοξείδωση

cream-656x410.jpg

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να σας οδηγήσουν στο να πάρετε ένα μπουκάλι Worts Σιρόπι Υγείας & Ομορφιάς, ένας από αυτούς μπορεί να είναι η υγεία των ματιών σας.

Τα μάτια είναι το βασικό όργανο σε μία από τις βασικές αισθήσεις, την όραση. Μέσα από αυτά βλέπουμε τον κόσμο, αυτά μας βοηθούν να αντιληφθούμε το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας. Δεν θα πρέπει και εμείς να τους δώσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει;  Να τα προστατεύσουμε από τις ελεύθερες ρίζες, που μπορεί να τους προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα;

Ποιο είναι όμως αυτό το ξεχωριστό συστατικό του Worts που συνδράμει στη λειτουργία της όρασης;

Είναι το μύρτιλο, ένα μικρό μπλε μούρο που έχει χαρακτηριστεί για τη γενικότερη αντιοξειδωτική προστασία καθώς και για την ενίσχυση που προσφέρει στη λειτουργία της όρασης. Τα μύρτιλα περιέχουν ουσίες που βοηθούν το μάτι να προσαρμόζεται στις αλλαγές του φωτός, καθώς και να προσαρμόζεται το μάτι κατά τη διάρκεια της νύκτας, οπότε και ενισχύεται η νυχτερινή όραση. Παράλληλα, το εκχύλισμα από το μύρτιλο μπορεί να έχει και προληπτική δράση σε προβλήματα του καταρράκτη και της ωχράς κηλίδας. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη βιταμίνη Α, που υπάρχει στα μύρτιλα και διαδραματίζει και αυτή σημαντικό ρόλο στην όραση, καθώς είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορεί να προστατέψουν τα μάτια, αλλά και όλων τον οργανισμό από τη δράση των ελεύθερων ριζών, ενώ πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται και για τη βοήθεια που προσφέρει στην ξηροφθαλμία. Την ίδια δράση προσφέρουν και οι ανθοκυανίνες που υπάρχουν στο μύρτιλο συμβάλλοντας στη μείωση των προβλημάτων των οφθαλμών.

Μέσα από όλη αυτή του τη δράση το μύρτιλο χαρακτηρίζεται ως το φρούτο που προστατεύει τα μάτια από διάφορα προβλήματα και όχι μόνο.

Το Worts είναι ο σύμμαχός σας για καλύτερη όραση και αυξημένη αντιοξείδωση!

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα Worts. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τα στα φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575 και στο www.johnnoaworts.com.

toz.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.