2ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Θεσσαλονίκη, 7-9 Οκτωβρίου 2021

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ υποστήριξε το 2ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο Makedonia Palace, στις 7-9 Οκτωβρίου 2021.

Ήταν το πρώτο μεγάλο επιστημονικό συνέδριο Ουρολογίας των τελευταίων 2 ετών, εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, που πραγματοποιήθηκε με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, σημειώνοντας μεγάλη συμμετοχή των ιατρών σε όλα τα sessions του τριημέρου. 

Η εταιρεία DΕΜΟ διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο σκευασμάτων στη θεραπευτική κατηγορία της Ουρολογίας, το οποίο περιλαμβάνει φαρμακευτικά σκευάσματα  καθώς και συμπληρώματα διατροφής. 

Με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στο άμεσο μέλλον με πιο σύγχρονες χορηγούμενες θεραπείες, συνεχίζοντας παράλληλα να επενδύει και στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής.

Η DΕΜΟ εστιάζει στην ενδεδειγμένη επιστημονική ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας, παράλληλα με την ενημέρωση και των φαρμακοποιών ενώ προτεραιότητα και δέσμευσή της παραμένει πάντοτε ο ασθενής και ο σωστά επιστημονικά ενημερωμένος επαγγελματίας υγείας. .

Διαβάστε ακόμη...