Ο Λοβέρδος είναι ο «νεκροθάφτης της Υγείας»

 
Προειδοποίηση για αντιδράσεις «οι οποίες ενδεχομένως να μην μπορούν να ελεγχθούν» απευθύνει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κωνσταντίνος Λουράντος στον Αντώνη Σαμαρά εάν γίνει και πάλι υπουργός Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος.


Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λουράντος αποκαλεί τον κ. Λοβέρδο «Νεκροθάφτη της Υγείας», τον κατηγορεί πως κατέστρεψε στη θητεία του κάθε τι που αφορούσε τον κλάδο των φαρμακοποιών και προειδοποιεί πως είναι πιθανό να ξεσηκωθεί όλος ο Υγειονομικός Κλάδος .

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
κ. Α. Σαμαρά
Κοιν.: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Από πληροφορίες που λαμβάνουμε, διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι εκ μέρους του ΠΑΣΟΚυπάρχουν πιέσεις για υπουργοποίηση εκ νέου του κ. Λοβέρδου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε όλον τον Υγειονομικό Κλάδο, αφού είναι αυταπόδεικτο ότι ο κ. Λοβέρδος, υπέρμαχος της μνημονιακής πολιτικής, υπερβάλλοντας σε ζήλο ακόμα και την Τρόικα, κατέστρεψε στη θητεία του κάθε τι που αφορούσε τον κλάδο μας. Είναι σε όλους γνωστό το προσωνύμιο του ως «Νεκροθάφτης της Υγείας».
Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η συνέχιση του «έργου» του θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, τουλάχιστον στο χώρο των φαρμακοποιών, οι οποίοι έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τις εφευρέσεις και τις εμμονές του.
Επιφυλάσσομαι για τις αντιδράσεις αυτές, οι οποίες ενδεχομένως να μην μπορούν να ελεγχθούν.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Λουράντος

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *