Ο ΕΟΠΥΥ προχωρά σε συνεργασία με τους δήμους Αθηναίων και Πειραιά

 
Αποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Ε. Παπαγεωργόπουλος, το αίτημα συνεργασίας των δημάρχων Αθηναίων, Γ. Καμίνη, και Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκου, για ενίσχυση της λειτουργίας των δημοτικών ιατρείων, που παρέχουν ιατρική φροντίδα τόσο στον γενικότερο πληθυσμό όσο και στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, σε μαθητές σχολείων κ.ά.


Ως εκ τούτου, ο ΕΟΠΥΥ θα ενισχύσει με προσωπικό (γιατρούς και επισκέπτες Υγείας) τα δημοτικά ιατρεία Αθήνας και Πειραιά, προκειμένου να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την παροχή υπηρεσιών Υγείας στους ασφαλισμένους, με στοχευόμενες δράσεις σε γειτονιές και σε οικογένειες με αυξημένες ανάγκες.

Η ενίσχυση του ΕΟΠΥΥ θα γίνει σε συνεννόηση με τους διευθυντές των πλησιέστερων Μονάδων Υγείας. Η συγκεκριμένη συνεργασία, μάλιστα, δεν θα προκαλέσει δαπάνη εις βάρος του προϋπολογισμού του ΕΟΠΥΥ.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και με γνώμονα την προαγωγή, βελτίωση και προστασία της υγείας όλων των πολιτών «θα σταθεί αρωγός κάθε πρωτοβουλίας για προσφορά υπηρεσιών Υγείας με στόχο την προστασία των ασφαλισμένων του» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *