Ο Χάρης Ναρδής νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Pharmaceuticals A.E.B.E.

f8mgq8nd.jpg

Η Astellas Pharmaceuticals A.E.B.E., εταιρεία της Astellas Pharma Inc. που αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη Φαρμακευτική εταιρεία στην Ιαπωνία και μια από τις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Χάρη Ναρδή, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2016.

O κος Ναρδής είναι ανώτατο στέλεχος με 20ετή εμπειρία στη Φαρμακευτική βιομηχανία, σε διάφορες διοικητικές θέσεις και σε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, έχοντας καταγράψει εντυπωσιακές επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων οικονομικών αποτελεσμάτων, κερδοφορίας και ανάπτυξης για τις εταιρείες των οποίων είχε την ευθύνη.

Δεδομένου του ταχέως μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος που χαρακτηρίζει την Φαρμακευτική βιομηχανία και επιβάλλει διαφορετικές προσεγγίσεις σε κάθε χώρα, ο κος Ναρδής μέσα από την πολυσχιδή εμπειρία του απέδειξε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τους κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν στρατηγικά την ανάπτυξη των εργασιών και να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα για όλους τους εταίρους, έχοντας στο επίκεντρο τους ασθενείς αλλά και τους εργαζόμενους.

Πριν την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής θυγατρικής της  Astellas  Pharma,  διετέλεσε Ανώτατος Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής Ιταλίας, Ελλάδας και Κύπρου με έδρα το Μιλάνο Ιταλίας συντελώντας καθοριστικά στην ανάπτυξη τους εν μέσω κρίσης.

Ο κος Χάρης Ναρδής είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος MBA από το Edinburgh University Management School και μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

dfhsgfbs.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *