Νιώθετε συχνά ότι έχετε ένα φουσκωμένο μπαλόνι στο στομάχι;

belly.jpg

Οι κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και το μαγείρεμα, που καταστρέφουν τα φυσικά ένζυμα των τροφών, μειώνουν την ικανότητα πέψης. Ακόμη, οι υπερβολές στο πασχαλινό τραπέζι συχνά μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα όπως είναι η δυσπεψία. Έχετε μετά το φαγητό κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα; Αέρια; Φουσκώματα; Καούρες; Όξινες αναγωγές; Υπνηλία; Ναυτία; Δυσκοιλιότητα ή Διάρροια;

Αν όλα τα παραπάνω είναι συχνά, δεν είναι φυσιολογικά. Είναι σημάδια κακής πέψης.

Η απορρόφηση είναι το κλειδί

Αν το πεπτικό σας σύστημα δεν αποσυνθέτει και δεν απορροφά την τροφή σας με το σωστό τρόπο, τα μόρια της αχώνευτης ύλης περνούν στην κυκλοφορία του αίματος, δημιουργώντας πολλά και σύνθετα προβλήματα.

Εδώ χρειάζονται τα ένζυμα. Το Udo’s Choice® Ultimate Digestive Enzyme εφοδιάζει το στομάχι σας με καταλύτες που βελτιώνουν τη διάσπαση της τροφής και την απόσπαση των θρεπτικών συστατικών, εμποδίζοντας έτσι τις καούρες και τις όξινες αναγωγές.

Το Ultimate Digestive Enzyme περιέχει ένα πλήρες φάσμα 7 ενεργών ένζυμων, από 100% φυτικές πηγές, που διασπούν πρωτεΐνες, λίπη, απλούς & σύνθετους υδατάνθρακες, ίνες, άμυλο, λακτόζη.

Βοηθά στην αποφυγή της δυσπεψίας και των ενοχλητικών συμπτωμάτων της όπως: αέρια, φουσκώματα, όξινες αναγωγές, καούρες, δυσκοιλιότητα και διάρροια. Βελτιώνει τη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. «Ξεκουράζει» το πάγκρεας. Δρα κατά μήκος όλου του πεπτικού σωλήνα. Αντικαθιστά τα ένζυμα που χάνονται με το μαγείρεμα, την επεξεργασία τροφών, τις κακές διατροφικές επιλογές, το στρες και την ηλικία. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε πρωτεολυτικά ένζυμα, που μειώνουν φλεγμονές και τροφικές αλλεργίες. Βοηθά στη διάσπαση της λακτόζης και την πέψη των γαλακτοκομικών Μειώνει την πείνα και τη λαιμαργία Έχει εγγυημένη δραστικότητα και εκφράζεται με τις διεθνώς αποδεκτές μονάδες δραστικότητας FCC.

Ultimate-Digestive-Enzyme-final.jpg

Το Ultimate Digestive Enzyme είναι απόλυτα ασφαλές για περιστασιακή και μακροχρόνια χρήση και είναι 100% φυτικής προέλευσης.

Παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τη MedMelon.

Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη MedMelon στο τηλ. 2310 449441 ή στο info@medmelon.gr.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *