Νιώστε ξανά τη χαρά της κίνησης

girl3.jpg

Ένα από τα πολλά ενεργά συστατικά του Worts είναι και το υαλουρονικό οξύ, το οποίο θεωρείται ο ισχυρότερος «φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης» και είναι η ουσία που μεταφέρει νερό και λιπαίνει τα κινούμενα μέρη του οργανισμού, όπως οι μύες, οι αρθρώσεις και οι βαλβίδες της καρδιάς.

Με λίγα λόγια, το Worts λιπαίνει το σώμα μας.

Το πρόβλημα είναι ότι, όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στο σώμα μας μειώνεται, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση και γήρανση του δέρματος, των ιστών και των αρθρώσεων, ενώ σε περίπτωση οστεοαρθρίτιδας, οι χόνδροι και οι άλλες δομές που αποτελούν τις αρθρώσεις αρχίζουν να καταστρέφονται.

Σε μερικούς ανθρώπους, ακόμα και μια ήπια φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια του υαλουρονικού οξέος και κατά συνέπεια απώλεια των λιπαντικών χαρακτηριστικών στις αρθρώσεις. Σαν αποτέλεσμα, οι αρθρώσεις γίνονται δύσκαμπτες και κάθε προσπάθεια κίνησης προκαλεί πόνο.

Εδώ έρχεται να σας βοηθήσει το Worts.

Πίνοντας μια κουταλιά Worts την ημέρα προμηθεύουμε τον οργανισμό μας με το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεσή του και το οποίο απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα και αναγνωρίζεται από τους κυτταρικούς υποδοχείς σαν δραστική ουσία η οποία πυροδοτεί θεραπευτικούς μηχανισμούς στο ανθρώπινο σώμα.

Το πόσιμο υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, στην υγρή μορφή που περιέχεται στο Worts, είναι άμεσα και σε υψηλό βαθμό απορροφήσιμο από το σώμα.

Το Worts επιτρέπει και στο δέρμα να είναι αποτελεσματικά ενυδατωμένο και στις αρθρώσεις να έχουν επαρκή λίπανση. Αρκεί μία κουταλιά την ημέρα για να ξεχάσετε τα προβλήματα σας.

Το Worts κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις, φράουλα-βανίλια, σοκολάτα και ανανά, στη μοναδική τιμή των 15,70 ευρώ στα φαρμακεία.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα Worts. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε το στα φαρμακεία ή για άμεση αποστολή στο 2110123575 και στο www.johnnoa.com.

43.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.