Νέος και μοναδικός συνδυασμός γεύσης

 
Το Frulite, ο ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον με τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς, μας απογειώνει με το νέο, εξωτικό και μοναδικό συνδυασμό Frulite Βύσσινο-Μάνγκο και μας ανεβάζει τη διάθεσή με τη πρωτότυπη και διασκεδαστική πλατφόρμα ενεργειών «taste-like-party».


Η νέα γεύση Frulite Βύσσινο-Μάνγκο μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι οργανώνοντας μια μοναδική εμπειρία για το νεανικό κοινό που «διψά» για συναρπαστικές στιγμές! Η πλατφόρμα «taste-like-party» απευθύνεται σε όσους θέλουν να νιώθουν πάντα νέοι, προσκαλώντας τους να πραγματοποιήσουν το πάρτι που επιθυμούν μέσα από διάφορα ευρηματικά θέματα και πολλές εκπλήξεις!

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_105.jpeg

To Frulite βάζει το χώρο, τη διακόσμηση, το DJ και το set up για ένα διασκεδαστικό live happening που θα μείνει αξέχαστο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στο facebook page του Frulite  και ακολουθώντας τα βήματα να διεκδικήσετε, με ένα κλικ, μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές για εσάς και την παρέα σας! Απλά διαλέξετε τη «γεύση» που θέλετε να έχει το δικό σας Frulite πάρτι.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_114.jpeg

Η νέα μοναδική πρόταση Frulite Βύσσινο-Μάνγκο, που αποτελεί μια ακόμα γευστική καινοτομία από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάστηκε σε ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα πλατφόρμα ενεργειών Frulite taste-like-party.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_123.jpeg

Το Frulite, μέσα από τη νέα γευστική του πρόταση, το τηλεοπτικό του σποτ «Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση» και τη μοναδικά διασκεδαστική πλατφόρμα «taste-like-party» ξεσηκώνει τις αισθήσεις και προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που συναρπάζει. Αφεθείτε στην απόλαυση της νέας γεύσης Frulite Βύσσινο-Μάνγκο και στη παιχνιδιάρικη διάθεση, γιατί οι απολαύσεις στη ζωή δεν είναι θέμα επιλογών, αλλά συνδυασμών!

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_132.jpeg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *