Νέοι διοικητές σε εννέα νοσοκομεία

 
Οικονομολόγοι, γιατροί, δικηγόροι και αρχιτέκτονες είναι οι νέοι διοικητές σε εννέα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στα οποία έληξε η θητεία των προηγούμενων διοικήσεων.


Η τοποθέτησή τους έγινε με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λουκουρέντζου και αναμενόταν από το φθινόπωρο.

Επελέγησαν τεχνοκράτες, αρκετοί από τους οποίους έχουν υπηρετήσει και παλιότερα στο χώρο της υγείας, αλλά και άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα οικονομικά ζητήματα.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», διοικητής αναλαμβάνει ο αρχιτέκτονας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» διοικήτρια τοποθετείται η Παθολογοανατόμος Μαρία Καρρά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» χρέη διοικητή αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Χρήστος Παπαχρήστος.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά «’Αγιος Παντελεήμων»-ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», διοικητής γίνεται ο δικηγόρος Κώστας Πεταλάς.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» διοικήτρια αναλαμβάνει η δικηγόρος Παρασκευή Κετσετζή και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» διοικήτρια τοποθετείται η Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς-Γενικό Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, διοικητής αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Καρπενησίου-Άμφισσας-Φωκίδας, ο γυναικολόγος Παναγιώτης Κουτσοπίνης.

Τέλος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης νέος διοικητής θα είναι ο χειρουργός Νίκος Ξιπολυτάς.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *