Νέο προϊόν υπόσχεται… διάρκεια στο σεξ

9051ED3937FF5CE992AF0019520A19A5.jpg

  Μετά από χρόνια ερευνών ένας γιατρός που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο παρουσίασε ένα προϊόν που «υπόσχεται» να χαρίσει έξτρα… χρόνο σε όσους άντρες πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περίπου 7 εκατομμύρια άνδρες σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το προϊόν συνοδεύεται από ένα δονούμενο σκεύος, το οποίο αποσκοπεί στην απευαισθητοποίηση του πέους, μέσα σε έξι εβδομάδες, όσο δηλαδή διαρκεί το «πρόγραμμα».

Οι χρήστες ερεθίζουν το πέος τους με το μηχάνημα αυτό μέχρι να φτάσουν κοντά στην… κορύφωση, και τότε σταματούν.
Το βήμα αυτό επαναλαμβάνεται τρεις φορές και ολόκληρη η διαδικασία τρεις φορές την εβδομάδα, για διάστημα έξι εβδομάδων.

Οι άντρες, συνεχίζει το δημοσίευμα, μπορούν να κάνουν την «προπόνηση» μόνοι τους ή ως μέρος των προκαταρκτικών με τη σύντροφό τους.

Το πρόγραμμα «παράτασης» (Prolong Programme) εφηύρε ο γιατρός Dr. Andy Zamar, προκειμένου να παρέχει, όπως το περιγράφει ο ίδιος, «μια πρακτική, προσιτή και αποτελεσματική λύση στους άντρες, που θέλουν να μάθουν να ελέγχουν τον τρόπο που κορυφώνουν, να καθυστερούν την εκσπερμάτιση και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους στο σεξ και την ικανοποίηση που απολαμβάνουν από αυτό».

prologn.jpg

Ο κατασκευαστής του προϊόντος υποστηρίζει ακόμη ότι έχει άμεσα αποτελέσματα, καθόλου παρενέργειες και προσφέρει «μόνιμη λύση».

Σύμφωνα με μια κλινική δοκιμή που έγινε στο Λονδίνο, το 61% των ανδρών που συμμετείχαν στο «πείραμα» ανέφεραν ότι η «διάρκειά» τους στο σεξ ήταν κατά 11 φορές μεγαλύτερη, μετά τη χρήση του Prolong.

Στη Φινλανδία το 72% των ανδρών που υπέφεραν από πρόωρη εκσπερμάτωση, παρατήρησαν βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή, χωρίς παρενέργειες, ενώ η αλλαγή αυτή συνεχίστηκε και στους επόμενους έξι μήνες.

«Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς άντρες κάποια στιγμή στη ζωή τους και το να αποφεύγουν να βρουν μια λύση γι’ αυτό, τους οδηγεί στην απομόνωση» κατέληξε ο Dr Zamar.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *