Νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις και διαχείριση ασθενών με φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου – Live Διαδικτυακό Σεμινάριο

Ο Σύλλογος φίλων και ασθενών με ΙΦΝΕ & Πεπτικές Παθήσεις «ΑΓΚΥΡΑ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις και διαχείριση ασθενών με φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου» την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 19:00-20:15 μέσω της σελίδας της στο Facebook: . Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Viatris.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιοομοειδή φάρμακα. Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής»,με ομιλητή τον
    κο Γεώργιο Κάτσικα, Δ/ντή ΕΣΥ, Ρευματολογικό Τμήμα, Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»
  • «Διαχείριση Ασθενών με ΙΦΝΕ», με ομιλητή τον κο Γεώργιο Θεοχάρη, Επιμελητή Α’ Γαστρεντερολογική Κλινική, Π.Γ.Ν. Πατρών
  • «ΙΦΝΕ και ρευματικά νοσήματα», με ομιλητή τον κο Νικόλαο Κούγκα, Επιμελητή Α’ ΕΣΥ, Δ’ Παν. Παθ. Κλ. ΑΠΘ, Γ.Ν.Θ. « ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Σχετικά με τον Σύλλογο « ΑΓΚΥΡΑ»

Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2019 από μια ομάδα ασθενών  και εθελοντών της Μυτιλήνης. Το όραμα τους ήταν ένας  συλλογος εθελοντών που θα είχε τοπικες  ομάδες δράσης  και υποστήριξης ασθενών με παθησεις του Πεπτικου συστήματος σε όλη την Ελλάδα. Μετά από πολλες προσπαθειες το 2020 κατάφερε να προχωρησει στην ίδρυση του σωματείου ΑΓΚΥΡΑ. Ευελπιστούμε με τις δράσεις του συλλογου να μειώσουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό και να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιοτητας της ζωής των ασθενών καθώς και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations
τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά ή/και κα Καίτη Αντωνοπούλου

Διαβάστε ακόμη...