Νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Xclusive Designers Week (20- 23 Οκτωβρίου 2012, Αθήνα), της οποίας χορηγός ήταν η εταιρία Collagen Power με το εξαιρετικό υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro- Active.


H Athens Xclusive Designers Week αποτελεί τη Διεθνή εβδομάδα Μόδας στην Ελλάδα, κατά την οποία καταξιωμένα και νεότερα ονόματα της μόδας παρουσιάζουν την Ελληνική μόδα και τις τάσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

To Collagen Pro- Active, κοντά στον παλμό της μόδας, της δημιουργίας, της ομορφιάς και της υγείας, συγκέντρωσε την προσοχή όλων των προσκεκλημένων.

Πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Σύλβια Παπαδάκη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Έστερ Μαστρογιάννη και η Γκρέτα Τσέτη επισκέφτηκαν το περίπτερο του Collagen Pro- Active και δοκίμασαν το υγρό πόσιμο κολλαγόνο, αν και πολλοί από αυτούς το έχουν ήδη εντάξει στην καθημερινότητά τους ως απαραίτητο στοιχείο.

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6.

Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1119.jpeg
Κατερίνα Ευαγγελινού, Γιώργος Τσουκαλαδάκης

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1211.jpeg
Κώστας Σόμμερ
http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1310.jpeg
Collagen Power

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_147.jpeg
Γιώργος Τσουκαλαδάκης,Γωγώ Μαστροκώστα, Χάρης Σιανίδης

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_156.jpeg
Γκρέτα Τσέτη, Γιώργος Τσουκαλαδάκης, Γιώτα Μπαλτζή, Ξένια Μουέ, Εστέρ Μαστρογιάννη

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *