Νέα σειρά προγραμμάτων ασφάλισης υγείας

DB55FA8EE165BCD40295CB4D79F50847.jpg

  Η ING εμπλουτίζει τα προϊόντα ασφάλισης υγείας που διαθέτει στην ελληνική αγορά με τη νέα της πρόταση «Orange Easy».

Πρόκειται για μία σειρά προγραμμάτων, τα οποία με ένα ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο, προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας και εύκολη πρόσβαση σε σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες.

Βασικό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων αυτών είναι η δυνατότητα επιλογής από τον ασφαλισμένο ενός από τους δύο αξιόπιστους συνεργάτες της ING: το δίκτυο μονάδων του νοσοκομείου Metropolitan ή το δίκτυο μονάδων της Βιοϊατρικής.

Τα προϊόντα «Orange Easy» απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε ένα σημείο εξυπηρέτησης συνολικά, το οποίο συνδυάζει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα. Επιπλέον, προσφέρονται στην πιο ανταγωνιστική τιμή, παρέχοντας ταυτόχρονα και πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις σύγχρονες μονάδες του συνεργαζόμενου νοσοκομείου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ING, Luis Miguel Gomez, ανέφερε: «Στην ING έχουμε στόχο να δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν τις μεταβαλλόμενες ασφαλιστικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε κορυφαία ιατρικά ιδρύματα, αλλά με χαμηλή τιμή, δημιουργήσαμε αυτό το πολύ ξεχωριστό προϊόν. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το “Orange Cross” έρχεται να συμπληρώσει την σειρά προϊόντων ασφάλισης υγείας “Orange Cross” της ING».

Το νέο πρόγραμμα «Orange Easy» προστίθεται στη σειρά προϊόντων «Orange» της ING, που έχουν στόχο να παρέχουν υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες υγείας, ζωής, σύνταξης και αποταμίευσης.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *