Νέα σειρά μετάλλων Lanes για ενυδάτωση, ενέργεια και ισορροπία

lanes.jpg

Ο αθλητισμός στις μέρες μας αποτελεί τρόπο ζωής και έχει «εισβάλλει» δυναμικά στην καθημερινότητα των περισσοτέρων από εμάς. Ωστόσο η έντονη άθληση προκαλεί κόπωση και αφυδάτωση του οργανισμού. Γι’ αυτό τα Lanes, που συνεχίζουν να υποστηρίζουν κάθε ανάγκη μας με τον καλύτερο τρόπο, παρουσιάζουν για πρώτη φορά έναν μοναδικό συνδυασμό ηλεκτρολυτών και πολύτιμων βιταμινών B, C και E, ως απάντηση στην αναζωογόνηση, την ενυδάτωση και την ισορροπία του οργανισμού. Κατάλληλο για ενδυνάμωση και ενυδάτωση του σώματος πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την άσκηση, αναπληρώνει τα μέταλλα και τις βιταμίνες που αποβάλλονται με τον ιδρώτα, μπορεί να ληφθεί προληπτικά για αντιμετώπιση ενδεχόμενης κράμπας, ενώ είναι η παρουσία των βιταμινών B το καθιστούν ιδανικό για παραγωγή ενέργειας και ψυχολογική ευεξία.

Το Lanes Electrolytes με βιταμίνες B, C, E με δροσιστική γεύση λεμόνι, διατίθεται σε αναβράζουσα μορφή και κοστίζει μόνο 4,90€. Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που αθλούνται, χωρίς ωστόσο αυτό να μειώνει την ουσιαστική χρησιμότητά του και σε άλλα άτομα, όπως για παράδειγμα άτομα με έντονη πνευματική και σωματική εργασία. Είναι απαραίτητο για άτομα που ταλαιπωρούνται από αφυδάτωση λόγω ζέστης, ή διάρροιας και εμετού, για όσους ταξιδεύουν, αλλά και για τους ηλικιωμένους για την ενυδάτωση του οργανισμού τους και την αποφυγή αφυδάτωσης.

Παράλληλα, τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, με στόχο να αναπληρώσουν, αλλά και να προλάβουν, τις καθημερινές ελλείψεις του οργανισμού μας δραστικά, αποτελεσματικά και κυρίως οικονομικά, συνδυάζουν στοιχεία απαραίτητα για την υγιή λειτουργία του σώματος όπως το Ασβέστιο, το Μαγνήσιο, ο Σίδηρος και το Σελήνιο, μαζί με τους ιδανικότερους συνδυασμούς βιταμινών, και παρουσιάζουν τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά Μετάλλων τους. Διατίθενται σε αναβράζουσα μορφή, έχουν υπέροχη γεύση και κοστίζουν μόνο 4,90€, αποτελώντας την πιο προσιτή πρόταση και αποδεικνύοντας ότι… «για κάθε ανάγκη, πρώτα Lanes!»

lanes.jpg

 Lanes Calcium+Vit.D3

Το Ασβέστιο είναι μέταλλο ζωτικής σημασίας για τον οργανισμό και κυρίως για τα οστά και την υγιεινή των δοντιών. Συγκεκριμένα το 98% του ασβεστίου βρίσκεται στα οστά. Το Lanes Calcium+Vit.D3 ενεργεί ευεργετικά στην υγεία και ενδυνάμωση των οστών και καταπολεμά προβλήματα οστικής πυκνότητας, όπως οστεοπενία, οστεοπόρωση και ραχίτιδα στα παιδιά. Η βιταμίνη D3 που περιέχει, συντελεί αποτελεσματικά στην απορρόφηση του  ασβεστίου από τον οργανισμό και ενισχύει τη δράση του.

Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση που αντιμετωπίζουν κίνδυνο οστεοπόρωσης (1 στις 3 γυναίκες άνω των 50 θα υποστούν οστεοπορωτικό κάταγμα κάποια στιγμή στη ζωή τους!), όπως επίσης σε ηλικιωμένους για τη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στον οργανισμό. Επιπλέον, ενδείκνυται σε περιπτώσεις ατόμων με κατάγματα για γρηγορότερη ανάρρωση, ενώ αφορά επίσης και άτομα που δεν εκτίθενται αρκετά στον ήλιο.

Θα το βρείτε με ευχάριστη γεύση λεμόνι, που θα σας εκπλήξει! Μόνο 4,90€!

Lanes Iron+Vit. C

Ο Σίδηρος είναι ο προμηθευτής οξυγόνου για όλο το σώμα. Είναι απαραίτητος για κάθε ηλικία και, σε περίπτωση έλλειψης που συμβαίνει αρκετά συχνά, είναι αναγκαία η άμεση αναπλήρωσή του! Το Lanes Iron+Vit.C αποτελεί την αποτελεσματικότερη λύση για την 100% ημερήσια κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε σίδηρο αλλά ακόμα και σε περιπτώσεις αυξημένης ανάγκης ενώ η προσθήκη της βιταμίνης C αυξάνει την απορρόφησή του.

Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για γυναίκες κατά την έμμηνο ρύση (αφού μια ενήλικη γυναίκα έχει σαφώς πιο αυξημένες ανάγκες σιδήρου από έναν ενήλικα άνδρα, για να αντισταθμιστεί η απώλεια αίματος). Είναι απαραίτητος επιπλέον σε  χορτοφάγους, αθλητές, μαθητές και φοιτητές με έντονη σωματική και πνευματική εργασία, ηλικιωμένους, αλλά και άτομα με συμπτώματα εξουθένωσης & κόπωσης, με χρόνια δυσαπορρόφηση σιδήρου, σιδηροπενική αναιμία και κληρονομικότητα αναιμίας.

Η ιδιαίτερη γεύση του καθαρού σιδήρου, πολλές φορές αποτρέπει κάποιους που τον έχουν ανάγκη από την πρόσληψή του. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συμβαίνει με το νέο Lanes Iron+Vit. C, αφού θα το βρείτε με υπέροχη γεύση κεράσι! Μόνο 4,90€!

Lanes Magnesium+Vit.B6

Έρευνες δείχνουν ότι στις μέρες μας έχουν αυξηθεί αισθητά οι «αθλητές του Σαββατοκύριακου», όπως ονομάζονται άνθρωποι που θέλουν ή προσπαθούν να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα, αλλά δυστυχώς όχι συστηματικά. Ωστόσο, η περιστασιακή ενασχόληση με τον αθλητισμό εγκυμονεί κινδύνους και πολλούς τραυματισμούς. Το Lanes Magnesium+Vit.B6 βοηθά στην βέλτιστη λειτουργία των μυών και στη σύνθεση πρωτεϊνών και είναι εξαιρετικά ωφέλιμο σε μυϊκές κράμπες, ακαμψίες και αδυναμίες. Περιέχει επίσης βιταμίνη Β6 που συνεισφέρει στην απορρόφηση του Μαγνησίου και ενισχύει την υγεία του νευρολογικού συστήματος, τη διατήρηση ορμονικής ισορροπίας αλλά και την καλή νοητική λειτουργία.

Αφορά άτομα που υποφέρουν από μυϊκές κράμπες και μουδιάσματα, αλλά και όλους εκείνους με έντονη μυϊκή λειτουργία, όπως οι αθλητές. Είναι ωστόσο ιδιαίτερα ευεργετικό για τις μυϊκές κράμπες που ταλανίζουν και τις γυναίκες κατά την έμμηνο ρύση. Απευθύνεται σε άτομα με έντονο στρες, καπνιστές και χρήστες αλκοόλ, άτομα με αναιμία λόγω ανεπάρκειας βιταμίνης Β6, αλλά και ασθενείς με γαστρεντερικά προβλήματα ή με σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ και ηλικιωμένους.

Το Lanes Magnesium+Vit.B6 έχει υπέροχη γεύση λεμόνι. Μόνο 4,90€!

Lanes Selenium+Vit.A,C,E

Το Σελήνιο βοηθά και υποστηρίζει τον οργανισμό σε πολλά επίπεδα, αφού έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προλαμβάνει την οξείδωση των λιπιδίων που οδηγεί σε καρδιαγγειακά, υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία των νευρικών κύτταρων και την παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών. Το Lanes Selenium+Vit.A,C,E, με τις βιταμίνες Α, C και E που προσθέτουν έξτρα αντιοξειδωτική προστασία και δρουν αυτόνομα αναγεννώντας η μία την άλλη, καταφέρνει να αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες και να καταπολεμά το έντονο οξειδωτικό στρες.

Γι’ αυτό το λόγο, δρα ευεργετικά σε άτομα με έντονη πνευματική και σωματική εργασία, σε άτομα που εκτίθενται σε υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση και εργαζόμενους σε ανθυγιεινούς χώρους όπως και σε ηλικιωμένους.

Ανακαλύψτε το Lanes Selenium+Vit.A,C,E σε μοναδική γεύση ροδάκινο! Μόνο 4,90€!

Για τις καθημερινές ανάγκες όλων μας, τα συμπληρώματα διατροφής Lanes προτείνουν μέταλλα, στην ποιοτικότερη, πιο ολοκληρωμένη, αλλά και πιο προσιτή εκδοχή τους!

Γιατί… «για κάθε ανάγκη, πρώτα Lanes!»

Lanes κάθε μέρα καλά!

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *