«Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες»

 
Μια πρόταση ρηξικέλευθη ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες» πρότεινε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου και μάλιστα φανερά εκνευρισμένος καταφέρθηκε κατά όσων έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες που φέρουν τον ιό του AIDS, χαρακτηρίζοντάς τους «γαϊδούρια».


«Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ότι η ευθύνη για τη μετάδοση του ιού δεν είναι μόνο των εκδιδόμενων γυναικών αλλά και των ανδρών που κάνουν σεξ μαζί τους χωρίς προφυλάξεις και πρότεινε ακόμη και να ποινικοποιηθεί η ερωτική συνεύρεση χωρίς προφυλάξεις αλλά και γενικότερα η ερωτική πράξη με παράνομη εκδιδόμενη.

Μάλιστα ο κ.Λοβέρδος είπε πως η επιθυμία του θα ήταν «να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των πελατών που πήγαν στους οίκους ανοχής χωρίς προφυλάξεις. Διότι η ευθύνη είναι μισή μισή».

Να σημειωθεί ότι ήδη πάνω από 1600 άνδρες τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας πληροφορίες καθώς ήρθαν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις σε οίκους ανοχής.

Πηγή: www.ygeianews.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *