MyClinic Μykonos: Νέα οργανωμένη Δομή Υγείας του Ομίλου HHG στη Μύκονο

O Όμιλος (HHG), με στόχο την ανάπτυξη της ιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας, ξεκίνησε τη λειτουργία τoυ πολυιατρείου στα Aγγελικά της Μυκόνου, για την κάλυψη των αναγκών μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Η MyClinic Μykonos (πρώην SEA Medical), βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, είναι ένα πολυδύναμο ιατρικό κέντρο που στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών υγείας όπως: διαγνωστικές εξετάσεις, ποικιλία ιατρικών ειδικοτήτων, τμήμα επειγόντων περιστατικών, κατ’ οίκον υπηρεσίες, θεραπείες ευεξίας (IV & Rejuvanate treatments), καθώς και υπηρεσίες ασθενοφόρου και αεροδιακομιδής.

Το πολυιατρείο διατηρεί συνεργασίες με ξενοδοχεία και τοπικές επιχειρήσεις, ενώ αναλαμβάνει και την υποστήριξη εκδηλώσεων όπου χρειάζεται υγειονομική κάλυψη. Μεταξύ άλλων στο Κέντρο βρίσκεται η υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  που εξυπηρετεί -εκτός του τοπικού πληθυσμού- νεφροπαθείς από το εξωτερικό που επισκέπτονται το νησί για διακοπές, ενισχύοντας έτσι τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα μας.

Το πολυιατρείο είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο και Αρεταίειο Ιδιωτικά Νοσοκομεία στην Κύπρο) και με τις άλλες δομές υγείας του Hellenic Healthcare Group για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η MyClinic Μykonos είναι ένα από τα δώδεκα (12) διαγνωστικά κέντρα του ΗΗG με 6 ακόμα στην Αττική, 4 στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Σαντορίνης.

Διαβάστε ακόμη...