ΜΗΤΕΡΑ: 2o Διεπιστημονικό Συνέδριο για την Γυναίκα και το Παιδί – 10 έως 13 Μαρτίου

Το ΜΗΤΕΡΑ, διοργανώνει το 2ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για την Γυναίκα και το Παιδί «Νεότερες Εξελίξεις», που θα διεξαχθεί το διάστημα 10 έως 13 Μαρτίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του HEAL Academy, της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας του Ομίλου Hellenic Healthcare Group στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 100 αξιόλογοι Έλληνες επιστήμονες, διακεκριμένοι στο αντικείμενό τους, στο δεύτερο κατά σειρά πολυθεματικό συνέδριο, θα εκπαιδεύσουν τους ιατρούς στις τεχνολογίες αιχμής, ενημερώνοντάς τους για όλες τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως, πως η επιστημονική γνώση πρέπει να διαχέεται και να αξιοποιείται, με στόχο την παροχή αξιόπιστων, ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών υγείας για κάθε ασθενή.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες γύρω από τη Σύγχρονη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική, την Παθολογία Κατωτέρου Γεννητικού Συστήματος, την Αισθητική Γυναικολογία, τη Γυναικολογική Ογκολογία, την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, το Μαστό, καθώς και για επιλεγμένα Παιδιατρικά θέματα. Παράλληλα, θα διεξάγονται ζωντανά λαπαροσκοπικά χειρουργεία και Κλινικά Φροντιστήρια.

Ταυτόχρονα, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Heal Academy, θα διεξαχθεί στις 12 & 13 Μαρτίου, πτωματικό γυναικολογικό σεμινάριο με τέσσερις εκπαιδευτικές ενότητες, που περιλαμβάνουν παρακολούθηση θεωρητικού μέρους, καθώς και πρακτική άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα.

Ο κ. Στέφανος Χανδακάς, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Χειρουργός, Πρόεδρος του Συνεδρίου, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μετά από σχεδόν τρία χρόνια καλωσορίζουμε την επιστημονική κοινότητα ξανά στο ΜΗΤΕΡΑ. Η θερμή υποδοχή του 1ου Συνεδρίου, παγίωσε την πεποίθηση μας σχετικά με την αναγκαιότητα ενημέρωσης των συναδέλφων στις νέες τεχνολογίες και μας οδήγησε στη διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου, το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει έναν θεσμό ορόσημο για την ιατρική ενημέρωση στην Ελλάδα».

Η συμμετοχή στο πολυθεματικό συνέδριο είναι ελεύθερη για το κοινό και μοριοδοτείται με 25 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Διαβάστε ακόμη...