Μία ακόμη «Χρυσή» διάκριση για το ΥΓΕΙΑ, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

Το ΥΓΕΙΑ, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το «Gold» βραβείο από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, για τις επιδόσεις του στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για το 2022 – 2023.

Μία διάκριση, η οποία τοποθετεί το ΥΓΕΙΑ ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας, σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass. Πρόκειται για δύο διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα που εξετάζουν, αναλύουν και αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, με αφορμή τη νέα διάκριση τόνισε: «Το ΥΓΕΙΑ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις εταιρείες που διαμορφώνουν το τοπίο της βιώσιμης ανάπτυξης στη χώρα μας αλλά και που στέκονται δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία. Άλλωστε, ο σκοπός του σε αυτά τα 53 χρόνια λειτουργίας είναι η προσφορά και η φροντίδα. Βασιζόμενοι σε αυτούς τους κατευθυντήριους άξονες, το ΥΓΕΙΑ θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να αποτελεί μία εταιρεία-πρότυπο για το ελληνικό επιχειρείν που αφήνει ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα για όσο το δυνατόν περισσότερους.»

Διαβάστε ακόμη...