Metropolitan Hospital: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για COVID-19 για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αίσθημα ευθύνης για το κοινωνικό σύνολο και στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19 στη χώρα μας, το Metropolitan Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group, προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους εργαζομένους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με τη διεξαγωγή μοριακών τεστ (PCR) στους ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους του θεραπευτηρίου από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Στόχος της πρωτοβουλίας του Metropolitan Hospital είναι η συμβολή στο έργο του οργανισμού ώστε να συνεχίσει να στηρίζει παιδιά και οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Όμιλος HHG

Το Hellenic Healthcare Group αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 και περιλαμβάνει 6 κορυφαία θεραπευτήρια – το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ και το Creta InterClinic – την εταιρία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB και την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες και κέντρα (Center of Excellence) του HHG προσφέρουν υψηλής ποιότητας και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

Διαβάστε ακόμη...