Μετά τις διακοπές επιστρέφουμε σε υγιεινές συνήθειες

 
Το καλοκαίρι, όλοι μας, λίγο – πολύ, μαζί με τις διακοπές μας… διακόψαμε και τις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες ενδίδοντας σε πιο… αμαρτωλές γεύσεις!


Σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή ραστώνη και τις υψηλές θερμοκρασίες, οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου, πιθανόν να μας βρίσκουν λίγο πιο γεμάτους από θερμίδες αλλά πιο άδειους από ενέργεια. Καιρός, λοιπόν, να κάνουμε το δυναμικό μας come back!

Σύμμαχός μας, ωστόσο, στην προσπάθειά μας να επανέλθουμε στις υγιεινές μας συνήθειες, είναι, φυσικά, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Fytro που θα μας εφοδιάσει με ενέργεια και ευεξία… ώστε σύντομα να ξαναγίνουμε ο τύπος Fytro που ξέραμε!

Κι αυτό γιατί τα προϊόντα Fytro είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, φυτικές πρωτεΐνες, μέταλλα και φυσικά είναι περιορισμένα σε λιπαρά και θερμίδες. Έχουν δηλαδή όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας διατροφής υψηλής θρεπτικής αξίας.

Ξεκινήστε, λοιπόν, την ημέρα σας με Δημητριακά Fytro ολικής άλεσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε νιφάδες βρώμης ή γευστικό muesli και χαρίστε στον οργανισμό σας βιταμίνες, πρωτείνες και σίδηρο, που θα σας δώσουν ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Για έξυπνα ενδιάμεσα γεύματα οι Ρυζογκοφρέτες Fytro σε συνδυασμό με άπαχο τυρί, μέλι ή μαρμελάδες Fytro, είναι η ιδανική λύση για ένα ελαφρύ και υγιεινό snack που θα σας χορτάσει χωρίς να σας φορτώσει περιττές θερμίδες και λιπαρά. Προτιμήστε μικρά χορταστικά γεύματα με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης, δροσερές σαλάτες με Πλιγούρι Fytro, αλλά και ριζότο με Καστανό Ρύζι Fytro. Και για εσάς που κάθε σας επιλογή θέλετε να έχει ισορροπία και όφελος, οι γλυκές προτάσεις της Fytro: Φρουκτόζη Fytro ή Ακατέργαστη και Μαύρη Ζάχαρη θα σας ενθουσιάσουν.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *