Μείνετε νέοι ποντάροντας στο… κόκκινο

AF13C07B5E302C5FC353C83946062A01.jpg

Για μία γυναίκα η διατήρηση της φυσικής της ομορφιάς και νεότητας και η καθυστέρηση της εμφάνισης των σημαδιών του χρόνου είναι ένα μόνιμο ζητούμενο. Πέρα όμως από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και ομορφιάς, το πιο σημαντικό αντιγηραντικό είναι η διατροφή.

Ιδιαιτέρως μάλιστα αν θέλουμε και να χρωματίσουμε τις διατροφικές μας επιλογές βάλτε το κόκκινο χρώμα στη διατροφική σας καθημερινότητα.

Το κόκκινο χρώμα των τροφών, μιλώντας βέβαια κυρίως για τα φρούτα και τα λαχανικά, οφείλεται σε φυσικά συστατικά που περιέχουν, που αποτελούν και τις φυσικές τους χρωστικές.

Τα συστατικά αυτά είναι διάφορες φαινολικές ενώσεις, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς σχετίζονται με φυσική προστασία του οργανισμού μας σε πολλαπλό επίπεδο. Προστατεύουν την καρδιά και τα αγγεία, προστατεύουν το δέρμα και τα κύτταρά του, γενικότερα δρουν αντιγηραντικά έναντι των παραγόντων φθοράς και του χρόνου.

Αξίζει λοιπόν να τα επιλέξετε, ποντάροντας στο κόκκινο. Επιλέξτε λοιπόν φράουλες, κόκκινο σταφύλι και κρασί αντί για λευκό, ντομάτα, κόκκινη πιπεριά, κόκκινα μούρα και πολλά άλλα, προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα φυσικό δώρο υγείας και ομορφιάς στον εαυτό σας.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *