Μεγάλη διάκριση τον τομέα της εταιρικής ευθύνης

 
H Genesis Pharma διακρίθηκε στο CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης, για τρίτη κατά σειρά χρονιά, βελτιώνοντας μάλιστα συστηματικά τις επιδόσεις της.


Για το 2011, απέσπασε το βραβείο silver, σε σύγκριση με την bronze διάκριση του 2009 και το ειδικό Best Progress Bronze βραβείο που απέσπασε για το 2010. Στα φετινά εθνικά βραβεία για την εταιρική υπευθυνότητα αναδείχτηκαν συνολικά 15 εταιρείες.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει θέσει γερές βάσεις για να διασφαλίσει την υπεύθυνη επιχειρηματική της λειτουργία και επενδύει συστηματικά σε δράσεις ανθρώπινου δυναμικού, κοινωνικής ανταπόδοσης και περιβαλλοντικής μέριμνας.

Πάνω από μια δεκαετία, ενισχύει οικονομικά το έργο δεκάδων συλλόγων ασθενών και ερευνητικών προγραμμάτων, υλοποιεί δράσεις με άξονες την υγεία, την εκπαίδευση των νέων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, πραγματοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανθρωπίνου δυναμικού που την έχει αναδείξει ως τη μόνη εταιρεία που διακρίνεται στον ελληνικό διαγωνισμό Best Workplaces από το 2003 μέχρι σήμερα κάθε χρόνο, φροντίζει να ελαχιστοποιεί την επίδραση της δραστηριότητάς της στο περιβάλλον μέσω προγράμματος διαχείρισης πόρων.

http://medicalnews.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_102.jpeg

Στην εκδήλωση απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απρίλιου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Το ασταθές και γεμάτο εμπόδια επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις – και ιδιαίτερα οι ελληνικές επιχειρήσεις – προσπαθούν να λειτουργήσουν κάνει ακόμη πιο σημαντική τη διάκριση και των 15 βραβευμένων εταιρειών.

Η άνοδος της Genesis Pharma στην κατηγορία silver μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί σημαίνει πως έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα προς το στόχο μας, όχι μόνο να παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε ήδη αναλάβει αλλά και να αναλαμβάνουμε νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν περαιτέρω της απόδοσή μας».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *