Mediterraneo First Care Santorini: Εγκαίνια της νέας πρότυπης ολοκληρωμένης μονάδας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Ομίλου Mediterraneo

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023 στη Σαντορίνη τα εγκαίνια του Πολυιατρείου – Διαγνωστικού κέντρου Mediterraneo First Care Santorini.

Πρόκειται για μία νέα πρότυπη ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας Υγείας, τη δεύτερη που δημιούργησε ο Όμιλος Mediterraneo 4 χρόνια μετά το Πολυιατρείο της Γλυφάδας.

Την τέλεση του Αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων των φορέων του νησιού ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμό του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη, του Έπαρχου κ. Δαρζέντα Χαράλαμπου και του Δημάρχου Σαντορίνης κ. Σιγάλα Αντωνίου, οι οποίοι τόνισαν την αναγκαιότητα ύπαρξης μίας τέτοιας μονάδας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Mediterraneo, κ. Δραγίνη Γεωργία έκανε μία ιστορική αναδρομή από τη σύλληψη της ιδέας για τη νέα αυτή πρότυπη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Ομίλου μέχρι την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του εγχειρήματος που επισφραγίστηκε με την τέλεση των εγκαινίων την ημέρα αυτή. Έκανε αναφορά στους σημαντικούς ανθρώπους που συνέβαλλαν στο έργο αυτό, σε όλη τη διαδρομή και κατέστησε σαφές ότι η μονάδα αυτή έχει ως στόχο πρώτα την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού της Σαντορίνης και έπειτα των επισκεπτών της.

Σε ευχάριστο κλίμα τα ηνία της εκδήλωσης ανάλαβε το συγκρότημα “Les Au Revoir”, που έντυσε μουσικά τη βραδιά με επιρροή από ρομαντικούς συνθέτες όλων των εποχών και τη διάθεση να μας ταξιδέψει σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...