Με την σκούπα DS 5.800 της Karcher πείτε «αντίο» στις αλλεργίες

karcher1.jpg

Ειδικά τώρα που μπαίνει η Άνοιξη, είτε σας ταλαιπωρούν αλλεργίες, είτε έχετε μωρά παιδιά και θέλετε να τα προστατεύσετε από πιθανά αλλεργιογόνα ή απλά θέλετε να αναπνέετε στο σπίτι σας τον καθαρότερο δυνατό αέρα, πραγματικά θα λατρέψετε τη σκούπα DS 5.800 της Karcher. Γιατί, με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την καινοτόμο ιδέα της χρήσης φίλτρου νερού, η DS 5.800 συγκρατεί όχι μόνο τα μικρότερα σωματίδια σκόνης αλλά το 99,99% κάθε αλλεργιογόνου σωματιδίου.

Η καινοτομία του φίλτρου νερού, δεν είναι όμως η μόνη ευχάριστη έκπληξη που κρύβει αυτή η εξαιρετική σκούπα. Κατ’ αρχάς, δεν χρειάζεται σακούλα, άρα δεν έχει επιπλέον περιοδικά έξοδα. Και βέβαια, όπως κάθε μηχάνημα Karcher, είναι ιδιαίτερα οικονομική από την άποψη κατανάλωσης ενέργειας όπως επίσης και σχετικά αθόρυβη σε σχέση με τις κοινές σκούπες. Η υπεροχή της, ως γνήσιο παιδί της Karcher, γίνεται αντιληπτή και από το πόσο εύχρηστη είναι αλλά και από το εύρος των δυνατοτήτων καθαρισμού που έχει αφού, με τα πρόσθετα εξαρτήματα που διαθέτει, θα γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος στο καθάρισμα ταπετσαριών αλλά και δυσπρόσιτων σημείων. Κι αυτό, ειδικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες είναι πολύ σημαντικό, αφού τα αλλεργιογόνα όχι μόνο «κάθονται» σε κάθε υφασμάτινη επιφάνεια αλλά, επιπλέον, μπορούν αν συσσωρεύονται και να κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία του σπιτιού.

karcher2.jpg

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε αλλεργία και στα… ημίμετρα, η σκούπα DS 5.800 αποτελεί συνολικά την καλύτερη λύση για εσάς που θέλετε να απαλλαχθείτε από σκόνη, γύρη και λοιπά σωματίδια. Επιπλέον,με την μοναδική υποστήριξη και το απαράμιλλο επίπεδο service Karcher πανελλαδικά, θα έχετε την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο, πάντα στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε.

Ανοίξτε, λοιπόν, τώρα κιόλας ένα παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή ή του tablet σας και μάθετε περισσότερα για την DS 5.800 και σε λίγες μέρες, αφού την καλωσορίσετε σπίτι σας, ανοίξτε άφοβα και τα παράθυρα του σπιτιού σας, αποχαιρετώντας τις αλλεργίες.

Δείτε το video

Μάθετε περισσότερα για την Karcher

ka1.jpgKarcher Greece

 

ka2.jpg

Karcher Greece

 

ka3.jpgwww.karcher.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *