Με λουκέτο απειλείται το νοσοκομείο Ζακύνθου

 
Προς οριστικό λουκέτο οδηγείται το νοσοκομείο Ζακύνθου εξαιτίας των ελλείψεών του, όπως τονίζουν οι εργαζόμενοί του, καθώς τα προβλήματά, που συνεχώς διογκώνονται φέρνουν τους εργαζόμενους προ τετελεσμένων γεγονότων.


Σύμφωνα με το σύλλογο των υπαλλήλων του Νοσοκομείου Ζακύνθου, το πετρέλαιο τελείωσε, η σίτιση των ασθενών περικόπτεται, η καθαριότητα σταματά, τακτικά χειρουργεία αναστέλλονται και τα φάρμακα τελειώνουν. Όλα αυτά σε ένα νοσοκομείο που αυτή τη στιγμή η πληρότητά του αγγίζει το 60%, με εκατοντάδες ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη από περίθαλψη και φάρμακα.

Δύο μήνες πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος στη Ζάκυνθο και πολλαπλασιαστεί ο πληθυσμός του νησιού, οι ελλείψεις στο νοσοκομείο μπορούν να δημιουργήσουν μια τεράστια δυσφήμηση για τον τουρισμό της Ζακύνθου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Κομιώτης υπέβαλε την παραίτησή του με αφορμή τον χαμηλό προϋπολογισμό, που προβλέπει το υπουργείο για το νοσοκομείου του νησιού. Η παραίτησή του δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *