Λύστε την απορία σας για τον αριθμό των τριχοθυλακίων που επαναφύτρωσαν μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

trixoskopisi1.jpg

Όταν σχεδιάζεται μία μεταμόσχευση μαλλιών, τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει στην τύχη. Όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα για τους υποψήφιους, που παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν την εικόνα και την ψυχολογία τους. Κι όμως, πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι μένουν με ένα αίσθημα απορίας για το αν τελικά πραγματοποιήθηκαν όλα βάσει του αρχικού σχεδιασμού και αν τελικά πήραν αυτό που αρχικά συμφώνησαν και πλήρωσαν. Η πιο βασική απορία αφορά στον αριθμό των τριχοθυλακίων που επαναφύτρωσαν μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, που άλλωστε είναι και το ύψιστο ζητούμενο.

Έχει διαπιστωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στον αριθμό τριχοθυλακίων που είχαν συμφωνήσει, και στον αριθμό των τριχοθυλακίων που τους εμφυτεύθηκαν και εν τέλει επαναφύτρωσαν στις αραιωμένες περιοχές. Η διαπίστωση αυτή γίνεται από δερματολόγους εξειδικευμένους στην τριχοσκόπηση, την εξέταση που μπορεί να αποκαλύψει με απόλυτη ακρίβεια πόσα τριχοθυλάκια μεταφέρθηκαν και επαναφύτρωσαν σε κάθε μεταμόσχευση μαλλιών.

Ξεκάθαρη απάντηση μέσω της τριχοσκόπησης

Η τριχοσκόπηση βασίζεται σε ένα εξελιγμένο επιστημονικό λογισμικό πρόγραμμα, το οποίο καταγράφει με αυτοματοποιημένο τρόπο τον αριθμό και την κατάσταση των τριχοθυλακίων ανά τετραγωνικό εκατοστό του τριχωτού της κεφαλής. Μέσα σε μερικά λεπτά, όποιος υποψιάζεται ότι δεν έλαβε όσα επαναφυτρωμένα τριχοθυλάκια συμφώνησε και πλήρωσε, μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια.

trixoskopisi6.jpg

Τα ευρήματα της τριχοσκόπησης είναι αδιάψευστα, αφού η επεξεργασία των εικόνων γίνεται με αυτοματοποιημένο τρόπο και τα στοιχεία παρουσιάζονται στην οθόνη με ποσοτικές μετρήσεις, και μάλιστα για κάθε μία από τις αραιωμένες περιοχές ξεχωριστά. Κάθε περιοχή εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα και οι μετρήσεις αφορούν όχι μόνο στον αριθμό των τριχοθυλακίων, αλλά και στο πόσες υγιείς τρίχες παράγει το κάθε τριχοθυλάκιο, καθώς και στις αποστάσεις μεταξύ των τριχοθυλακίων.

trixoskopisi2.jpg

Εγγύηση μόνο με την «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE»

Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το αίσθημα αβεβαιότητας γύρω από την έκβαση και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών, πλέον υπάρχει η επιλογή της «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE», της νέας μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών που δεν αφήνει «θολά» σημεία γύρω από τον αριθμό των εκφυομένων τριχοθυλακίων. Είναι η μέθοδος που βασίζεται στην εξέταση της τριχοσκόπησης σε όλα τα στάδιά της. Πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών, συλλέγονται όλα τα απαραίτητα δεδομένα προκειμένου να γίνει ένας άριστος σχεδιασμός, ενώ παράλληλα θέτονται οι βάσεις για να μπορεί να αποδειχθεί τεκμηριωμένα ο αριθμός των επαναφυτρωμένων τριχοθυλακίων μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών..

Με την «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE», οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν «Guarantee per follicle» (εγγύηση ανά τριχοθυλάκιο). Κανένα τριχοθυλάκιο δεν πηγαίνει χαμένο, αφού ακόμα και στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας μικρής φυσικής αποδεκτής απόκλισης της τάξης του 5%), πραγματοποιείται συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση.

trixoskopisi4.jpg

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και δεν συνοδεύεται από σημάδια ή ουλές που να αποκαλύπτουν τι προηγήθηκε, αφού η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων και όχι λωρίδας δέρματος (μέθοδος Strip). Η μέθοδος είναι ανώδυνη, δεν απαιτεί ράμματα, ούτε υπάρχει ανάγκη αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες. Με την «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE», προσφέρεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με σεβασμό προς την εικόνα, την ψυχολογία, αλλά και το πορτοφόλι των ενδιαφερομένων.

trixoskopisi3.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE» μπορείτε να διαβάσετε εδώ: www.iqhair.com. Ή να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

tz.jpg

Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς

Δερματολόγος

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *