Λευκά δόντια με τη δύναμη του ενεργού άνθρακα

Αν θέλετε να αποκτήσετε δόντια αστραφτερά λευκά σε λίγα μόλις λεπτά, μια μαύρη πάστα μπορεί να το καταφέρει. Πρόκειται για μια πάστα που βασίζεται στον άνθρακα κι αν αυτό σας κάνει λίγο σκεπτικές, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Η πραγματική και αποτελεσματική μέθοδος για την απαλλαγή από τα κιτρινισμένα, χρωματισμένα, με κατεστραμμένο σμάλτο δόντια, αλλά και την άσχημη μυρωδιά στην ανάσα είναι ο άνθρακας.

Ο ενεργός άνθρακας που είναι, η οξειδωμένη μορφή του, μπορεί να βρεθεί σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής σε μορφή δισκίου ή κάψουλας.

Ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί, το κάπνισμα, το λάθος βούρτσισμα και η πρόοδος της ηλικίας έχουν την επίδραση τους στην εμφάνιση της χρώσης των δοντιών μας με αποτέλεσμα αυτά να σκουραίνουν και να χάνουν το κατάλευκο χρώμα τους.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την λεύκανση των δοντιών, όπως το βούρτσισμα, η λεύκανση με στυλό, η λεύκανση με λέιζερ και οι ταινίες λεύκανσης, αλλά όλα αυτά είτε βασίζονται σε χημικά ή βλάπτουν το σμάλτο.

Από την άλλη μεριά ο ενεργός άνθρακας είναι φθηνός, ασφαλής και φυσικός και το μόνο που χρειάζεται είναι να τον διαλύσετε με λίγο νερό.

Παρασκευή

Θρυμματίστε 2 ταμπλέτες ενεργού άνθρακα και βάλτε την σκόνη σε ένα φλιτζανάκι. Προσθέστε ελάχιστο νερό και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη πάστα.
Με την βοήθεια μιας καθαρής οδοντόβουρτσας απλώστε την μαύρη πάστα στα δόντια που έχουν το πρόβλημα και βουρτσίστε τα απαλά για τουλάχιστον 5-6 λεπτά. Ξεπλύνετε τα καλά και απολαύστε το υπέροχο λευκότερο χαμόγελο σας.
Αξίζει να σημειωθεί πως αφού ο ενεργός άνθρακας είναι φυσικό προϊόν και δεν προκαλεί φθορά στα δόντια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά το χρειάζεστε και είναι πιο αποτελεσματικός όταν χρησιμοποιείται συστηματικά 1 φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *