Κορυφαία διάκριση για τη Sanofi στα Αριστεία Φαρμακευτικού Management 2022

Την κορυφαία διάκριση έλαβε η βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi και το προϊόν Allegra στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022, το θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες και πιο καινοτόμες πρακτικές επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν στη φαρμακευτική αγορά.

Συγκεκριμένα, το Allegra απέσπασε το 1ο Αριστείο στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.», καθώς η Κριτική Επιτροπή της φετινής διοργάνωσης και τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς που παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής, κατέταξαν στην κορυφή την επικοινωνιακή καμπάνια του προϊόντος.

Το Allegra αποτελεί ένα μη-κατασταλτικό αντιισταμινικό προϊόν που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εποχικής αλλεργικής ρινίτιδας, όπως είναι το φτέρνισμα, ο κνησμός, η καταρροή, η ρινική συμφόρηση, τα ερυθρά και υγρά μάτια. Χάρη στη γρήγορη δράση του που ξεκινά εντός 1 ώρας, προσφέρει 24ωρη ανακούφιση στα άτομα που υποφέρουν από εποχική αλλεργική ρινίτιδα.

Valentina Belcheva
General Manager CHC Greece & Cyprus
«Η βράβευση του Allegra σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό, όπως είναι τα Αριστεία της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Νιώθουμε υπερήφανοι και ευτυχείς, καθώς η συγκεκριμένη διάκριση αφενός επιβραβεύει την προσπάθειά μας κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, όπου η μεγαλύτερη πρόκληση όλων ήταν η αντιμετώπιση της πανδημίας, και αφετέρου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, προσφέροντας στους ασθενείς καινοτόμα προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών τους.»

Τα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. αποτελούν κορυφαίο θεσμό της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, που εδώ και 20 χρόνια, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των πιο επικοδομητικών πρακτικών επικοινωνίας φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων αυτό-φροντίδας, των βέλτιστων στρατηγικών αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, καθώς και προγραμμάτων που αναδεικνύουν το θετικό κοινωνικό αποτύπωμα του φαρμακευτικού κλάδου.

Διαβάστε ακόμη...