Κλειστά επ’ αόριστον τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καβάλας

 
Την επ’ αόριστον αναστολή της λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων αποφάσισαν από σήμερα οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των εφημεριών τους.


Οι νοσοκομειακοί γιατροί του νοσοκομείου της Καβάλας, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις αρχές Μάιου, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους, μετά από Γενική Συνέλευση, απέχοντας από τα προγραμματισμένα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των κλινικών. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει με δηλώσεις του ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Στάθης Τσαρίδης θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα ιδιαίτερα και έκτακτα περιστατικά όπως αυτά των μετεγχειρητικών ασθενών.

Ο κ. Τσαρίδης υπογράμμισε ότι μέχρι σήμερα οι γιατροί έχουν πληρωθεί το 75% των εφημεριών του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, ενώ δεν υπάρχει καμία σχετική απάντηση για το πότε θα γίνει η καταβολή των υπόλοιπων εφημεριών. Ζήτησε από την πολιτεία να σκύψει στα αυξανόμενα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συμπλήρωσε ακόμα ότι «εμείς δεν έχουμε απέναντί μας του ασθενείς αλλά την πολιτεία η οποία όσο κι αν το προσπαθεί δεν θα καταφέρει να στρέψει εναντίον μας τους ασθενείς. Όσοι προσέρχονται στο νοσοκομείο διαπιστώνουν τα ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *