«Κάτι με τρώει»

 
Η ψυχολόγος Καλλιόπη Εμμανουηλίδου συντονίζει ένα βιωματικό εργαστήριο με θέμα την ψυχολογική διάσταση της διατροφής, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στις 19:00.


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στον τρόπο που σχημάτισαν τις πρώτες τους διατροφικές εμπειρίες. Θα θυμηθούν πώς τους τάιζαν, ποια ήταν τα αγαπημένα τους φαγητά και πώς ένιωσαν όταν κοίταξαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη όταν έγιναν έφηβοι. Θα ανακαλύψουν τις διαφορές ανάμεσα στη συναισθηματική και την πραγματική πείνα και θα δουν γιατί πολλές φορές δεν χορταίνουν με τίποτα. Θα καταλάβουν ότι η συμφιλίωση με το φαγητό σημαίνει και συμφιλίωση με τον ίδιο τους τον εαυτό. Γιατί τελικά η καρδιά και το στομάχι… είναι πολύ κοντά!

Πού: Στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Πότε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, στις 7 μ.μ.
Εισηγήτρια: Καλλιόπη Εμμανουηλίδου

Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Έρευνα. Έχει δίπλωμα γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής. Είναι κάτοχος διδακτορικού με θέμα τη νοημοσύνη και το ταλέντο. Διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως ψυχολόγος και ως επιμορφώτρια στη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: events@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012.
 

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *