Καθαρή και δροσερή αναπνοή όλη την ημέρα

A93E1B456614CB01D92C5185AEBA60A2.jpg

  Πόσες φορές δεν ανησυχούμε για την αναπνοή μας, ενώ μας προκύπτει ένα έκτακτο ραντεβού στη δουλειά, ή μια …απρόβλεπτη έξοδος μετά το γραφείο;

Τώρα υπάρχει η λύση για καθαρή και δροσερή αναπνοή όλη την ημέρα, αφού το One drop Only Mouth Spray και Mouthwash, δύο νέα υγιεινά και φυσικά προϊόντα για τη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας, δεν θα μας προδώσουν ποτέ!

Τα προϊόντα στοματικής υγιεινής One drop Only, σπρέι για το στόμα και το στοματικό διάλυμα καταπολεμούν την κακοσμία του στόματος, χαρίζοντας φρέσκια και δροσερή αναπνοή στη στιγμή. Σε πρακτική συσκευασία των 15 ml, που χωρά εύκολα στην καθημερινή μας τσάντα, το One Drop Only, θα γίνει η νέα καθημερινή μας παρέα παντού!
Το One Drop Only στοματικό διάλυμα, έχει αντιβακτηριδιακή δράση, χάρη στα φυτικά συστατικά από αιθέρια έλαια, όπως μέντα, γαρύφαλλο, θυμάρι, φασκόμηλο και τεϊόδεντρο φροντίζοντας την καθημερινή στοματική υγιεινή. Επιπλέον, η δύναμη μίας μόνο σταγόνας βοηθά στην πρόληψη της βακτηριακής πλάκας, προστατεύει αποτελεσματικά κατά της ουλίτιδας και αποτρέπει την αιμορραγία των ούλων, φροντίζει για τη φυσική χλωρίδα του στόματος και παρέχει φρέσκια αναπνοή.

qwva6ssv.jpg

Το One drop Only χαρίζει άμεσα δροσερή και ευωδιαστή αναπνοή, με άρωμα μέντας. Αν μάλιστα έχετε και ερεθισμένα ούλα τότε το εκχύλισμα από χαμομήλι δρα καταπραϋντικά και τα θρέφει, ενώ το φασκόμηλο και το μύρο, τα δυναμώνουν και προλαμβάνουν τις φλεγμονές στην στοματική κοιλότητα.

Τόσο το σπρέι, όσο και το στοματικό διάλυμα, περιέχουν μόνο φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά και ελάχιστο αλκοόλ.

Τα προϊόντα παρασκευάζονται στη Γερμανία από την εταιρία One Drop Only, η οποία εξειδικεύεται στα προϊόντα στοματικής υγιεινής από το 1927. Τα προϊόντα One Drop Only με σήμα κατατεθέν την σταγόνα θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στο www.healthy-scoop.com.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *