Καταπολεμήστε το ροχαλητό

D17ACD63F2E63DE42ED8FC2D07761B44.jpg

  Σύμφωνα με έρευνες το 50% των αντρών ροχαλίζει, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι κι ένα σεβαστό ποσοστό γυναικών δεν υποφέρει από το ροχαλητό!

Τα προϊόντα Snoreeze, με μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών καταπολεμούν το ροχαλητό και προσφέρουν αποδεδειγμένη και αποτελεσματική ανακούφιση για έως και 8 ώρες.

Το Snoreeze κυκλοφορεί σε τρεις τύπους: Σπρέι για το λαιμό, ρινικό σπρέι και στοματικές ταινίες.

To Snoreeze Σπρέι για το Λαιμό καταπολεμά την κύρια αιτία του ροχαλητού. Χάρη στη διπλή του δράση που έχει μεγάλη διάρκεια, ενισχύει και λιπαίνει τους μαλακούς ιστούς στο πίσω μέρος του στόματος και του λαιμού προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από το ροχαλητό για έως και 8 ώρες.

Το ρινικό σπρέι Snoreeze καταπολεμά το ροχαλητό που προκαλείται από κρύωμα, αλλεργίες ή βουλωμένη μύτη. Ο μοναδικός συνδυασμός φυσικών ενεργών συστατικών επικαλύπτει τις ρινικές οδούς και ανοίγει τους αεραγωγούς προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από το ροχαλητό για έως και 8 ώρες.

Οι Στοματικές Ταινίες Snoreeze έχουν δροσιστική γεύση μέντας και διαλύονται γρήγορα για άμεσα αποτελέσματα, καταπολεμώντας την κύρια αιτία του ροχαλητού. Η διπλή τους δράση, με μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων, ενισχύει και λιπαίνει τους μαλακούς ιστούς στο πίσω μέρος του στόματος και του λαιμού προσφέροντας αποτελεσματική ανακούφιση από το ροχαλητό για έως και 8 ώρες.

Το Snoreeze θα το βρείτε από την kite hellas στα φαρμακεία και στο www.healthy-scoop.com.

snoz2.jpg

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *