Κάψτε θερμίδες χωρίς να ιδρώσετε

6FCA3616F9F665F433C762C7B61F965A.jpg

  Αν βαριέστε το γυμναστήριο, αυτοί οι τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας!

Γελάστε

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Δέκα με 15 λεπτά γέλιου την ημέρα θα σας βοηθήσουν να κάψετε 10 με 40 θερμίδες, δηλαδή μέχρι και δύο κιλά λίπους λιγότερα το χρόνο, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Vanderbilt Medical Center.

Καίτε: 10-40 θερμίδες

Παίξτε video-παιχνίδια

Χάρη στο Wii και το Kinect μπορείτε να παίζετε ευχάριστα βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους σας και να καίτε παράλληλα πολλές θερμίδες.

Καίτε: 50-80 θερμίδες

Κοιμηθείτε!

Αποφύγετε τους υδατάνθρακες για τουλάχιστον έξι ώρες πριν πέσετε στο κρεβάτι. Όταν το σώμα έχει χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων, αρχίζει να καίει το λίπος για την ενέργεια που χρειάζεται. Αν δεν υπάρχουν υδατάνθρακες στον οργανισμό σας πριν τον ύπνο, το σώμα σας θα κάψει περισσότερες θερμίδες που αντιστοιχούν σε λίπος και όχι σε μυϊκό ιστό.

Καίτε: 50 θερμίδες

Δείτε μία ταινία τρόμου

Παρακολουθώντας τη «Λάμψη» μπορείτε να «κάψετε» ούτε λίγο ούτε πολύ 184 ολόκληρες θερμίδες! Σύμφωνα με μελέτες του Δρ Ρίτσαρντ Μακένζι από το Πανεπιστήμιο του Westminster, «Βλέποντας μια ταινία τρόμου μπορείτε να κάψετε αρκετές θερμίδες, όσες θα χάνατε κάνοντας τρέξιμο ή ποδήλατο για 30 λεπτά. Τα συναισθήματα φόβου προκαλούν απελευθέρωση της αδρεναλίνης η οποία με τη σειρά της αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό», λέει ο Μακένζι. Η αδρεναλίνη μειώνει την όρεξη, αυξάνει το βασικό μεταβολικό ρυθμό και τελικά καίει θερμίδες.

Καίτε: 184 θερμίδες

Το μυστικό

Αναλόγως με το πόσο ενεργητικός ή παθητικός είναι κανείς στο σεξ, μέσα σε μισή ώρα μπορεί να κάψει από 150 έως 350 θερμίδες.

Ακόμα και το φιλί, αν είναι αρκετά παθιασμένο, μπορεί να κάψει έως 100 θερμίδες ανά μισή ώρα.

Πηγή: omorfamystika.gr

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *