«Κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη»

DA996CEE66C5752458121F6F14129028.jpg

  Με ερώτησή τους στον υπουργό Εργασίας, 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, κατέθεσαν προτάσεις για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ «με στόχο να μην μένει κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Με δεδομένη την οικονομική κρίση και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, οι 17 βουλευτές ζητούν:
Παράταση χρόνου καταβολής ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ. Δυνατότητα ρύθμισης από το πρώτο ασφαλιστικό εξάμηνο ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ασφαλισμένους αυτούς να ρυθμίσουν το χρέος τους, να γίνει διακανονισμός με ανοιχτό λογαριασμό και να πληρώνουν κάθε μήνα ένα ποσό ώστε σε σύντομο χρόνο να εξοφλήσουν το χρέος τους και να έχουν τη δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.  Δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους κριθέντες από τον ΟΓΑ συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον ΟΓΑ και τους παρακρατείται η σύνταξη για την εξόφληση των οφειλών τους. Την ερώτηση συνυπογράφουν οι βουλευτές: Κ. Κουκοδήμος, Κ. Κόλλιας, Α. Κοντός, Γ. Κοντογιάννης, Φωτ. Αραμπατζή, Ιω. Πασχαλίδης, Ευ. Κωνσταντινίδης, Δ. Σαμπαζιώτης, Α. Μαρίνος, Α. Δερμεντζόπουλος, Χρ. Κέλλας, Ανδρ. Κουτσούμπας, Θ. Σολδάτος, Π. Βογιατζής, Η. Βλαχογιάννης, Κ. Κοντογεώργος.

Διαβάστε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *